watch free porn

16-10-2013 00:00

1 Ratko Škrbić
(0:6, 2:5, 1:7, 1:6)
 
5m
/ 1/1
 
Realizacija igrača više
1/8 4/6
 
Delegat:
Baldeman
 
Suci:
Rožman-Rakovac
1 Fran Čubranić
2 Benjamin Popovič 2 Cosmin Radu 6
3 Tino Titlić 3 Duje Peroš 1
4 Miha Kager 4 Ivan Krapić
5 Luka Globovnik 5 Denese Varga 7
6 Simon Sovič 6 Sandro Sukno 5
7 Aljaž Pevec 1 7 Nino Mudražija
8 Domenico Jureša 8 Antonio Petrović
9 Žan Uremović 1 9 Daniel Varga 1
10 Matevž Pevec 1 10 Dario Rakovac 1
11 Matej Rajšp 11 Anđelo Šetka 3
12 Ivan Gledec 1 12 Javier Garcia Gadea
13 Jure Beton  
14 Filip Lilić 14 Ivan Buljubašić
     
O utakmici
 

Lakši pucački trening prema očekivanjima odradili su vaterpolisti Primorja u susretu trećeg kola Jadranske lige. Prije početka susreta bilo je samo pitanje s kolikom će razlikom gostujući igrači napustiti mariborski bazen. Gosti su prvi pogodak s igračem više postigli tek nakon trinaest minuta igre, kada Uremović pogađa očajnički šut s istekom napada iz daljine.

Primorjaši su veoma lagano dolazili u situaciju za postizanje pogodaka protiv razmjerno nemoćnih Slovenaca, ustuknulih pred kvalitetom Riječana. Momčad Ivana Asića mogla si je priuštiti i ponešto atrakcije za poprilično ispunjen bazen Pristran, pa se tako moglo vidjeti nekoliko riječkih kontranapada koje je relizirao Sukno ili proigravanja Xavija, odnosno Daniela Varge za centre Radua ili Šetku, koji se nerijetko ubacivao iza protivničke obrane.

Debitirao junior Rakovac, Krapić bolestan 
Junior riječkog Primorja Dario Rakovac debitirao je za prvu momčad na poziciji lijevog vanjskog igrača zbog ozlijede Paula Obradovića, koja ga je ostavila izvan autobusa za Maribor. Postigao je prošlosezonski igrač Opatije posljednji pogodak na utakmici iz peterca za konačno slavlje - 24:4 
Ivan Krapić nije nastupio, nije se osjećao najbolje pa trener Asić nije htio forsirati kapetana.

Branik je tako opravdao ulogu autsajdera u susretu s najjačom momčadi lige koju su sa pet pogodaka predvodio iznimno raspoloženi Cosmin Radu. Novopečeni regionalni ligaš nije se snašao u svom bazenu, ostajao je nerijetko vrlo daleko od gola uz odigravanje napada do same sirene u nebrojenom broju puta. Primorje se i bez standardnog trojca Vičan - Obradović - Muslim predstavilo slovenskoj publici u jednom od svojih ponajboljih izdanja. Reklo bi se - besplatna škola vaterpola za još uvijek nedorasle mariborske vaterpoliste koji će teško izboriti išta više od posljednje pozicije na ljestvici. Riječko Primorje bilo je vrlo agilno sa svih pozicija, lopte su mahom završavale u golu, ali valja pohvaliti vratara domaćina Ratka Škrbića.

Izabranicima Ivana Asića ova je utakmica poslužila kao idealan trening uoči novih obveza koje je čekaju u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Još bi jedan, možda ponešto teži ispit s lakoćom riječke kapice morale odraditi ove subote, kada na Kantridu dolazi splitski Jadran u sklopu četvrtog kola Jadranske lige.

Izvor:www.sportcom.hr


   Comments
   HEP_logo-
   PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

    

    

    

   Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo