black porn

  ŠC Višnjik

  • Venue
  • Slika
  ŠC Višnjik
  Address : Splitska 3, 23000, Zadar

  Zgrada Zatvorenog bazenskog plivališta je pravokutnog oblika dimenzija 150 x 42,5 m, katnosti podrum + prizemlje. Osnovni sadržaj Zatvorenog bazenskog plivališta su natjecateljski bazen dimenzija 33x25 m s tri skakaonice od 1, 3 i 5 m i gledalištem, te bazen za rasplivavanje dimenzija 25x12,5 m i dječji bazen elipsastog oblika. Tu su zatim svi ostali sadržaji potrebni za pogon i korištenje bazena kao npr. sanitarije, svlačionice, strojarnice, i sl.

  Ukupna neto korisna površina svih prostorija unutar zgrade Zatvorenog bazenskog plivališta je 7.707 m2. Od toga u prizemlju je 5.614,2 m2 i u podrumu 2.092,8 m2.

  Zatvoreno bazensko plivalište je sportskog karaktera. Natjecateljski bazen licenciran je za održavanje službenih plivačkih natjecanja, natjecanja skokova u vodu i vaterpolo utakmica. Bazen za rasplivavanje pogodan je za organizaciju škola plivanja, programa vrtića u vodi, aqua aerobica, aqua gimnastike, te drugih sličnih programa.

  Kompletnu projektnu dokumentaciju Zatvorenog bazenskog plivališta izradila je tvrtka "MARINA PROJEKT" d.o.o. iz Zadra, a izvođenje radova je povjereno tvrtki Industrogradnja d.d. iz Zagreba.

  Svečano otvaranje Zatvorenog bazenskog plivališta održano 14. svibnja 2009. godine.


  HEP_logo-
  PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

   

   

   

  Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo