free amateur porn

  Bazeni Kantrida

  • Venue
  • Slika
  Bazeni Kantrida
  Address : Podkoludricu 2, 51216, Rijeka
  Bazeni Kantrida sportski su kompleks, čija gradnja je završena sredinom 2011. godine. Kompleks se smjestio na lokaciji postojećeg otvorenog olimpijskoga bazena uz samo more. Pored pet bazena različitih dimenzija, osmišljen je i niz pratećih sadržaja, pa Bazeni Kantrida danas nisu samo prostor za kvalitetnu pripremu i natjecanja sportaša, već i atraktivno mjesto za rekreaciju i zabavu posjetitelja.
  Bazeni Kantrida uključuju Olimpijski bazen 1 (dvoransko plivalište) s jedinstvenim pomičnim krovom, potpuno rekonstruirani Olimpijski bazen 2 (otvoreno plivalište), Bazen 25m, Dječji bazen te Bazen za skokove u vodu. Dakle, bazeni koji služe za trening sportaša i sportsku rekreaciju građana, opremljeni su kako bi zadovoljili najviše standarde za obuku djece u plivanju. Kompleks se nalazi na samoj plaži koja je uređena sredinom lipnja 2011. godine. 
    
  Kompleks je prvenstveno sportski objekt, ali nudi i niz sadržaja za rekreaciju, opuštanje i zabavu. Sportašima i građanima na raspolaganju su fitness i wellness. Posjetitelji se mogu opustiti u nekom od tri ugostiteljska objekta, iz kojih se pruža prelijepi pogled na more, otoke Krk, Cres i Mali Lošinj, potom Učku, Opatiju i Lovran. Ovaj se pogled pruža i s javnog trga koji se nalazi na vrhu Garažno-parkirni objekt Bazeni Kantrida s gotovo 150 parkirnih mjesta. 

  HEP_logo-
  PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

   

   

   

  Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo