milf lesbian porn

03-03-2012 20:15

Bazeni Kantrida

1 Davor Car
(2:",1:3,3:1,3:3)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
6/11 7/12
 
Delegat:
Černi
 
Suci:
Margeta - Periš
1 Frano Vićan
2 Damir Glavan 2 Tihomil Vranješ
3 Fran Paškvalin 1 3 Nikola Sutić 1
4 Ivan Krapić 4 Nikola Janović 1
5 Denese Varga 2 5 Maro Joković 1
6 Nikola Franković 2 6 Boris Pavlović
7 Petar Muslim 7 Pavo Zonić 1
8 Marko Jelača 2 8 Andro Bušlje 1
9 Daniel Varga 1 9 Frano Karač 1
10 Samir Barać 10 Nikša Dobud 1
11 Anđelo Šetka 11 Marko Macan
  12 Paulo Obradović 2
13 Zdravko Radić 13 Dalibor Perčinić
14 Xavier Garcia 1 14 Antun Goreta
Trener: Zoran Roje    Trener: Veselin Đuho 
O utakmici
 

Grmilo je na Kantridi, navijači Primorja stvorili su ponovno fantastičnu atmosferu, međutim, ponovno su nakon utakmice u Rijeci, kao i prošle sezone u finalu doigravanja, slavili vaterpolisti Jug Croatia osiguranja.

Utakmica pretposljednjeg kola ligaškog dijela Lige za prvaka Triglav Jadranske lige pobjedniku je donosila poziciju broj jedan u doigravanju za naslov prvaka Hrvatske. Završila je bez pobjednika, 9:9, ali su Jugaši kolo prije kraja sačuvali bod viška u odnosu na Riječane. Sljedeće subote igraju u svom Gružu protiv Mladosti, dok je Primorje EB domaćin Mornaru. Riječani će, naravno, navijati za Zagrepčane, dok će sastav trenera Veselina Đuha nastojati i četvrti put ove sezone u petom ogledu protiv Mladosti dobiti rivala sa Save te tako potvrditi 'jedinicu', za finale domaćeg prvenstva igrati u polufinalu s Mornarom, a Riječane gurnuti da se 'potuku za finale' s Mladosti.

- Zaslužili smo najmanje bod, a on je nama poput pobjede. Naravno, treba dobiti Mladost u Gružu - kazao je Paulo Obradović, Jugov reprezentativac, koji je dva puta prevario Radića. Jugaši su bolje otvorili utakmicu. Vodili 2:0, imali u drugoj četvrtini još jednom dva pogotka prednosti (5:3). Primorje je izjednačilo na kraju prve četvrtine na 2:2, a u trećoj na 5:5 te 6:6. U posljednjoj, nakon vodstva Juga 7:6, domaćin s dva pogotka prvi put vodi. Primorje je imalo i vodstvo 9:8, a pri rezultatu 9:9, u posljednjoj minuti priliku novim pogotkom pobijediti. Međutim, Jugov kapetan je 22 sekunde prije kraja ukrao Riječanima loptu u tom njihovom posljednjem napadu a potom ju je skupa sa suigračima čuvao dok sirena nije označila kraj utakmice.

- Nismo imali sreće, nismo iskoristili peterac, promašili smo neke zicere, ali zaslužili smo ostati neporaženi i sad nam predstoji protiv Mladosti potvrditi ovaj uspjeh - kazao je Veselin Đuho, Jugov trener.

Autor:Tonči Vlašić

Izvor:Dubrovački Vjesnik

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo