black porn

28-07-2001 00:00

Plivalište Hakata-no-Mori

Hrvatska Hrvatska 11 : 12
Grčka Grčka
1 Goran Volarević
(5:4, 3.2, 2:2, 1:4)
 
5m
0/0 1/1
 
Realizacija igrača više
3/9 5/8
 
Delegat:
 
Suci:
1 Geogios Reppas
2 Aljoša Kunac 2 Anastasios Schizas 1
3 Mario Oreb 2 3 Dimitrios Mazis 3
4 Slavko Letica 4 Konstantinoss Loudis 3
5 Teo Đogaš 1 5 Theodoros Chatzitheodorou 1
6 Višeslav Sarić 6 Nikolaos Stellatos
7 Mile Smodlaka 2 7 Konstantinoss Dandolos
8 Ivo Ivaniš 2 8 Theodoros Kalakonas 2
9 Danijel Benić 9 Christos Afroudakis 1
10 Samir Barać 3 10 . Avgoustiniakis
11 Igor Hinić 11 Antonios Vlontakis
12 Josip Pavić 12 Nikolaos Deligiannis
13 Vjekoslav Kobeščak 1 13 Ioannis Thomakos 1
Trener: Neven Kovačević     
O utakmici
 

Hrvatska je potonula još dublje — u borbu za sedmo mjesto. Protiv Grka smo imali sve u rukama, a onda kao da su naši napravili kolektivni harakiri. Nevjerojatno je da su početkom posljednje četvrtine imali 11:8, a onda to sve uspjeli prokockati slabom igrom u obrani kada su Grci u šest minuta dali četiri pogotka.
Najprije Kalakonas s igračem više, pa onda Thomakos iz kontre i Loudis nakon polukontre za 11:11. Između kontri smo imali igrača više, uzeli time out, ali već tradicionalno nismo ništa napravili. Poslije toga još smo dvaput imali brojčanu prednost, još jednom uzimali predah, ali ništa. Nepunu minutu prije kraja zabio nam je Afroudakis, naši su se 30 sekundi prije kraja bunili da je četverac na Mili Smodlaki, ali to ne može biti opravdanje. Kao što nije ni utjeha da smo do kobne četvrte četvrtine igrali odlično u napadu, ali isto tako slabo u obrani.
Propuštalo je sa svih strana — nije nas mazio Mazis, ludovao je Loudis. Bilo je zaista dobrih napadačkih kombinacija, ali smo na kraju izdušili kada se činilo da je utakmica već dobivena. Propustiti tri razlike je zaista nečuveno, ali isto tako svojstveno ovoj reprezentaciji koja se na EP-u provlačila, ali su zato u Fukuoki do izražaja došle sve njene loše strane.

IZJAVE NAKON PORAZA OD GRČKE
Glava nam nije na mjestu

Neven Kovačević: Fizički smo totalno pali, primiti 12 pogodaka je nedopustivo. Zadnja četvrtina je bila totalni raspad, za ovo neemam nikakvog objašnjenja. Bili smo uvjereni da je čisti faul na Smodlaki, ali nije ništa suđeno, no ni to nije opravdanje.
Teo Đogaš: Što ću kazati nakon ovoga? Samo jednu riječ — užas!
Vjekoslav Kobešćak: Mi smo nemoguće učinili mogućim. Očigledno je da nam glava nije na mjestu. Uostalom, čim se borimo za poredak od petog do osmog mjesta, znači da nešto ne štima. Zadnju četvrtinu nam je bilo bolje da uopće ne idemo u napad. Oni su nas totalno iskontirarali. Možda je bilo pametnije da smo jednostavno došli do centra, čuvali loptu 35 sekundi i onda je bacili njima. Vjerojatno bi bolje prošli. Vidjelo se koliko smo nespremni. U Budimpešti smo se provlačili, ali ovdje nismo mogli.

Izvor:Slobodna Dalmacija

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo