watch free porn

11-02-2012 18:00

Bazen Crnica

O utakmici
 

Počeo je drugi dio Triglav Jadranske vaterpolo lige u kojem je sa snijegom prekrivenu Crnicu došao slovenski AŠDV Rokava Koper – protivnik kojeg se Šibenčani dobro sjećaju jer im je u prvom dijelu nanio poraz s najvećom gol razlikom (+13). U drugom dijelu, Šibenik je ugostio slovensku momčad s malo jačim sastavom, iako je momčad oslabljena odlaskom par igrača. Pravo pojačanje za šibenčane stiglo je s klupe gdje su Mate Zeljak i Edi Brkić zaigrali sa mladim Šibenčanima. Razlika u igri se odmah osjetila, nije bilo nepromišljenih poteza i akcija bez smisla, već se igralo organizirano i smireno što je na kraju i uvjetovalo prvom pobjedom u ligi rezultatom 8:5.

Od samog početka domaćini su kontrolirali igru, Belamarić je odlično odigrao centra, a nakon isključenja Edi Brkić postiže prvi pogodak.  Dvije minute kasnije Belamarić zarađuje peterac kojeg sigurno pogađa Edi Brkić i podiže vodstvo na 2:0.  Igrač manje je odlično bio odigran, kao i igrač više, a na golu se pogotovo istaknuo Luka Sučić, koji je i više nego pomogao u obrani. Ponovno na igraču više, ovaj put pogađa Zeljak, a nakon njega i Andrija Vlahović zabija za veliku prednost od 4:0.  Tek na kraju prve četvrtine Barbarič smanjuje prednost na 4:1.

U drugoj četvrtini Nizozemski reprezentativac – Robin Lindhout, osvaja loptu za prvi napad, a potom, nakon što je Belamarić izborio igrača više, pogađa za 5:1.  Nakon sjajno odigranog napada, Belamarić dobiva isključenje, a Šibenčane spašava Luka Sučić s dvije obrane za redom.  Ipak na sljedećem igraču manje, Benić pogađa za 5:2. Ni domaćini nisu uspjeli realizirati igrača više, pa pri kraju četvrtine gosti samo smanjuju zaostatak na 5:3.

Treća četvrtina nije blistala igrom s niti jedne strane, te nije dominirala niti jedna momčad. Tek su igrači Kopra dobili igrača više, ali se još jednom sjajno pokazao Sučić na golu.  Napad gostiju i domaćina se svodio samo na  udarce iz vana, a osim Belamarićeve stative nije bilo opasnije prijetnje vrataru Kopra-Luki Gržentiču. Zadnjih dvadeset sekundi treće četvrtine, Robin s loptom prilazi golu te pogađa sjajnu dijagonalu za 6:3.
Posljednju četvrtinu su Šibenčani ušli opušteni u igru, već s jednim korakom nadomak prvim bodovima. Obrana je bila dobra kao i do posljednje četvrtine, a u napadu se igra vrlo dobro razvijala. Nakon što je Zeljak presjekao loptu Kopru, Šibenčani dobivaju igrača više, a Šarić sjajno pogađa sa prve stative za 7:3.  Do kraja četvrtine su Šibenčani odigrali opušteno, več s osiguranom pobjedom, te je rezultat u konačnici završio 8:5.

Izvor:http://www.vk-sibenik.hr/

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo