best free porn sites

11-02-2012 20:30

O utakmici
 

Naime, Primorje EB je slavilo u Igalu te izbilo na drugo mjesto, a Jug COgurnulo na treće...

Nije počelo dobro za Jugaše. Prva četvrtina 5:2 za PRO Recco, koji je sredinom druge četvrtine imao i četiri pogotka prednosti (6:2). Ipak, s tri pogotka u nizu Jug do poluvremena uspjeva doći na pogodak zaostatka. U trećoj četvrtini talijanski prvak ima dva puta po dva razlike (7:5 i 8:6), ali uoči posljednje je ponovno samo pogodak prednosti..

U posljednjoj četvrtini Jug je šest minuta prije kraja utakmice imao igrača više, ali pokušaj Karača za 8:8 je blokirao Filipović. Potom nakon promašaja PRO Recca (Ivović), Jug je preko Bušlje pokušao izjednačiti, ali ni taj pokušaj nije bio uspješan. Potom  je isključen Pavlović, ali s igračem više PRO Recco ne uspjeva prevariti Vićana. Ipak, nepune tri minute prije kraja Filipović pogađa za vodstvo domaćina 9:7 (prebacio Vićana). Potom Jug uspjeva s igračem više postići 8. pogodak. Strijelac je Joković. Do kraja je u tom trenutku bilo 2:22... Dva uzastopna napada je imao PRO Recca, u drugom su izborili igrača više (isključen Obradović), ali obranio se Jug, a potom uspio izboriti igrača više, međutim, Obradovićev udarac Tempesti 55 sekundi prije kraja odbija, Joković je prvi stigao do lopte, međutim, ponovno ništa. PRO Recco je imao napad, ali su domaći napravili kontraprekršaj te je 12 sekundi prije kraja Jug dobio novu priliuku. Lopta je došla u dva metra do Obradovića, uz koje je od domaćih bio Prlainović. Jugov reprezentativac je postigao pogodak, ali oglasili su se suci pokazujući kako nema ništa od pogotka te kako je Obradović napravio prekršaj u napadu prije nego je uputio udarac na gol.

Jugaši loši na početku utakmice u obrani, izostala je agresivnost. Ni jedan pogodak nije u tim prvim trenucima bio na dušu Vićana, koji je nazaslužniji što je Jug imao na kraju priliku izbjeći poraz. Vićan je imao čak 19 obrana! Nikola Janović sa 4 pogotka bio je prvi strijelac Juga, dva je postigao Maro Joković, a po jedan Andro Bušlje i Pavo Marković.

Autor:Tonči Vlašić

Izvor:Dubrovački vjesnik

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo