watch free porn

11-02-2012 19:00

O utakmici
 

Ovim slavljem momčad Zorana Roje ostala je u utrci za drugo mjesto prije playoffa.

Na pobjedničkom valu Riječani su otputovali na megdan s momčadi Ivice Tucka gdje igraju bivši Riječani Ivan Krizman, Danijel Premuš i Marin Beltrame. Prvo poluvrijeme bio je nastavak igre protiv Mladosti i Vouliagmenija, no nastavak je donio veliku seriju Novljana, pa su Bankari na koncu morali strahovati za konačnu pobjedu od 10:9.

Nakon vodstva od 2:0 u prvoj četvrtini, drugih je osam minuta ponudilo odličnu napadačku igru gostiju s kojom su, usprkos lošem igraču više, došli do velike prednosti od 7:2. Bila je ovo važna utakmica za hrvatske predstavnike, znali su da ih pobjeda drži i dalje u igri za drugo mjesto ljestvice prije razigravanja Jadranske lige. No, u drugi dio ušla je neka druga momčad Jadrana Herceg Novog.

Serijom 4:0 okončana je treća četvrtina, a Krizman početkom posljednjeg dijela igre donosi egal (7:7). Uslijedilo je potom ponovno dobro razdoblje riječke igre, Daniel Varga i Buljubašić vratili su svoju momčad na dva gola prednosti. Ali, nisu računali na ljevorukog Krizmana koji je baš odlučio pokazati struci Primorja da ga se nije trebala odreći preko ljeta.

Svojim je dvama golovima doveo utakmicu u potpunu neizvjesnost, a svojim prvim i jedinim pogotkom na susretu Denes Varga u posljednjoj minuti prelomio je meč i usmjerio bodove na sjeverni Jadran.

Autor:Vedran Filipović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo