free lesbian porn

11-02-2012 16:15

Bazeni Poljud

O utakmici
 

Vaterpolisti Mladosti vrlo su uvjerljivo danas stigli do pobjede na Poljudu protiv Mornara koji ih je pošteno namučio u njihovom posljednjem međusobnom susretu kada su Zagrepčani slavili sa tijesnih 9:8. Za razliku od prošlog susreta, danas je momčad sa Save od samog početka krenula furiozno i vrlo brzo riješila utakmicu.

Već je prva četvrtina nagovijestila koliko će susret na bazenima u Poljudu biti jednosmjeran jer su gosti već nakon prve dionice imali vrlo uvjerljivih 2:6. Marko Bijač na golu domaćina imao je nešto slabiji dan nego obično (samo tri obrane ukupno), a kad se tome pridodao prilično spor napad domaćina Mladost je odjurila na veliku prednost.

Do poluvremena je već bilo 3:8 pa je priliku na vratima Mornara dobio Anić, ali ni to nije pomoglo pa nakon treće dionice na semaforu stoji 4:12 ponajviše zahvaljujući vrlo raspoloženom tercetu gostiju Radu-Mallarach-Udovičić koji je kombinirano postigao čak devet pogodaka. Upravo je španjolski reprezentativac postavio najvećih 4:14 u posljednjoj četvrtini nakon čega su Splićani ipak uspjeli ublažiti poraz i s tri uzastopna pogotka privesti susret kraju.

Sve u svemu, bilo je to vrlo uspješno gostovanje za Žapce koji su u ovoj utakmici zbog lakše ozljede bili lišeni usluga reprezentativnog vratara Pavića pa je na gol stao mladi Ivan Marcelić odradivši odličnu utakmicu sa deset obrana uključujući i dva peterca. Što se strijelaca tiče, spomenutom tercetu stranaca iz Mladosti suprotstavio se jedino Ban sa također tri pogotka.

Autor:Marko Domljanović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo