free porn downloads

28-09-2011 19:00

Jadran HN Jadran HN 14 : 14
Jug CO Jug CO
O utakmici
 

U Igalu utakmica za prste polizat. Takav je bio ogled dva euroligaša, hercegnovskog Jadrana i dubrovačkog Jug Croatia osiguranja u 2. kolu Triglav Jadranske lige, međutim, unatoč činjenici kako je završilo 14:14, utakmica je imala pobjednika i poraženog. Domaćin, koji je sezonu dočekao oslabljen, imao je razloga slaviti, dok Jugaši nikako ne mogu biti zadovoljni. Nisu ničim opravdali ulogu favorita bez obzira što se igralo u Igalu.

- Bojao sam se potopa kakav smo doživjeli u 1. kolu protiv PRO Recca, a imali smo priliku na kraju i pobijediti. Međutim, ne treba tražiti sad previše. Iskreno, ne vjerujem da bi mogli  ponoviti ovakvu utakmicu - kazao je Vladimir Gojković, kapetan Jadrana, jedan od trojice udarnih igrača, uz vratara Šćepanovića i centra Premuša, 'ostatak ostataka' od Jadrana iz prošlih sezona u čijem je sastavu bilo desetak vrhunskih svjetskih igrača.

- Jug je uz PRO Recco svjetski vrh, to su dvije najjače momčadi, i kad uspijete nadoknaditi tri pogotka razlike, izgubljenu utakmicu okrenuti u svoju korist, doći do vodstva, ostaje žal i za pobjedom - dodao je Ivica Tucak, Šibenčanin, trener Hercegnovljana, sastava koji je definitivno crna mačka za Jugaše. I prošle sezone, nakon što su Jadrana napustili također nekoliko ekstra igrača, prije svih Ivović i Zloković, uspio je napakostiti Jugu. Dobio ih je u finalu Jadranske lige Final foura u Rijeci, ponovio uspjeh iz sezone 2009./2010. kada su Jugaše dobili također u finalu Final foura regionalne lige, i to usred Gruža.

Točno minutu prije kraja treće četvrtine Jug je prvi put na utakmici stigao do dva pogotka prednosti (Bušlje je iz vanka pogodio za 11:9), potom je Obradović 37 sekundi poslije pogodio s igračem više za 12:9. Do tada Jugaši su devet puta imali minimalnu prednost, dok je domaćin, Jadran u prednosti bio samo jednom, i to početkom druge četvrtine kada je Subotić s igrače više pogodio za 5:4 vodstvo sastava kojeg vodi Šibenčanin Tucak. Isti igrač je prethodno, krajem prve četvrtine, također s igrače više, izjednačio na 4:4.

Na početku posljednje četvrtine Bušlje je pogodio za 13:10, ali unatoč Hercegnovljani su nanizali četiri pogotka te stigli nepune tri minute prije kraja do vodstva 14:13. Bušlje je potom izjednačio s igračem više na 14:14. U posljednje dvije minute Jadran je bio opasniji. Imao je priliku i Jug, međutim, nije bilo promjene rezultata.

- Da, bili smo izraziti favoriti, ali tu ulogu nismo opravdali - složio se Elvis Fatović, jugov trener.

Jedino dobro u Jugovoj igri bila je igra s igračem više (10 pogodaka iz 12 prilika), međutim, u obrani je hrvatski prvak odigrao loše, baš loše, a sve to uoči velikih utakmica koje ga čekaju. PRO Recca stiže u Gruž sljedeću srijedu a tri dana poslije Juga doma čeka ogled protiv riječkog Primorja EB.

GOL PO GOL

Prva četvrtina: 0:1 Sutić (2/igrač više), 1:1 Beltrame (3/iz vanka), 1:2 Obradović (4/igrač više, šrauba), 2:2 Latinović (4/igrač više), 2:3 Pavlović (5/igrač više), 3:3 Latinović (5/igrač više), 3:4 Dobud (7/igrač više), 4:4 Subotić (7/igrač više), druga četvrtina: 5:4 Subotić (9/igrač više), 5:5 Janović (10/igrač više), 5:6 Macan (12/iz vanka), 6:6 Gojković (12), 6:7 Marković (14/igrač više), 7:7 Tomašević (16/2 metra), treća četvrtina: 7:8 Joković (18/iz vanka), 8:8 Premuš (18/dva metra), 8:9 Sutić (19/igrač više), 9:9 Sarić (20/igrač više), 9:10 Obradović (21/iz vanka), 9:11 Bušlje (23/iz vanka), 9:12 Obradović (24/igrač više), 10:12 Sekulić (24/igrač više), četvrta četvrtina: 10:13 Bušlje (25/igrač više), 11:12 Beltrame (27/iz vanka), 12:13 Sekulić (28/igrač više), 13:13 Gojković (29/iz vanka), 14:13 Sarić (30/iz vanka), 14:14 Bušlje (30/igrač više).

DEBITANTI

Antun Goreta, 16-godišnji Šibenčanin je zaigrao prvi put u kapici Juga, dok je u zapisniku, ali ne i u igri, prvi put kapicu dubrovačkog kluba nosio vratar Dalibor Perčinić, koji je unatrag dvije sezone bio član hercegnovskog Jadrana, a prošle sezone zagrebačke Mladosti.

PLJESAK JANOVIĆU

Službeni spiker na utakmici u Igalu, nakon što je predstavio kapetana Juga, Nikšu Dobuda, potom redom, Frana Vićana, Tiha Vranješa i Nikolu Sutića, zatražio je od gledatelja da posebno pozdrave igrača s brojem 4 u sastavu hrvatskog prvaka, Nikolu Janovića, dojučerašnjeg igrača hercegnovskog Jadrana i kapetana reprezentacije Crne Gore. Pljesak je potrajao, nema tko nije zapljeskao igraču, uz kojeg se vežu svi posljednji uspjesi hercegnovskog kluba.

REKLAMA

Jugaši su u Igalu prvi put zaigrali s reklamom na leđima. Dubrovački brodar, Atlantska plovidba, tako je prva 'naljepnica', koju su igrači hrvatskog prvaka nosili na tijelu. Naravno, na kapici je uz grb kluba i dalje 'prezime' - Croatia osiguranje.

Autor:Tonči Vlašić

Izvor:Dubrovački vjesnik

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo