free por

10-12-2011 19:00

O utakmici
 

Lagano, bez bilo kakvog napora, sa samo 11 igrača u zapisniku gosti su se dobro rasplivali u splitskom bazenu, odradili malo ozbiljniji pucački trening i ubilježili uvjerljivu pobjedu. Zanimljivo je da ovakav Pro Recco u Splitu nikako ne može privući značajniju posjetu gledatelja, niti protiv Jadrana, a ni u subotu navečer nije bilo nešto posebno više gledatelja kako bi gledali najskuplju i najbolju momčad Jadranske lige (a i Europe).

Teško je bilo što smislenije pričati o dvoboju u kojem nije bilo niti neke velike igre, uglavnom čvrsta i jaka igra u obrani gostiju koja je nerijetko završavala kontrom „3 na 2“ ili „2 na 1“ u kojima „mornarevci“ nisu imali niti velikih mogućnosti za nešto konkretniji učinak. Usto, domaće nije nikako išlo u prigodama s igračem više, taj segment igre nikako ne zadovoljava jer bi s barem tri-četiri gola više, a bilo je prigoda, poraz izgledao manji.

Odlična vijest je fantastična igra Sandra Sukna kod gostiju, solidan je bio Marko Bijač, a srčani braniči Danijel Burić i Marino Čagalj su svojim pristupom zaslužili veliki pljesak.

izvor: crowaterpolo.com

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo