free gay porn

03-12-2011 20:00

O utakmici
 

Ideolog igre riječke momčadi je zbog ozljede palca bio izvan terena gotovo tri mjeseca, u prvoj utakmici u ovoj sezoni slušao je  zasluženi pljesak s tribina.

Vaterpolisti Primorja Erste banke  su u sklopu svog redovnog poslovanja nakon Medveščaka  lako potopili i Jadran, ali to u navijača nije izazvalo niti blizu zadovoljstvo kao lijepa činjenica da su opet u postavi vidjeli asa Daniela Vargu. Olimpijski pobjednik i ideolog igre riječke momčadi je zbog ozljede palca bio izvan terena gotovo tri mjeseca, u njegovoj prvoj natjecateljskoj utakmici za klub u ovoj sezoni slušao je zasluženi pljesak s tribina. Primorjaši su lako plivali do desete pobjede u nizu zagrijavajući se za veliki događaj, subotnju utakmicu polufinala Kupa protiv Jug Croatia osiguranja u Zadru. 

Već u prvoj četvrtini Riječani su adresirali pet lopti iza Kačića i to bez naročitog naprezanja,  efektno ali i lako kao na zagrijavanju. Uz Davora Cara i Denesa Vargu,  dvostrukog strijelca u tom razdolju, susret je započeo Fran Paškvalin na centru, uz njega Petar Muslim, Anđelo Šetka,  Javier Garcia te Ivan Buljubašić, također dvotruki srijelac do odmora. 

Riječani su nakon početnih 2:0  malo uvukli vesla, toliko da su primili dva gola, čak im je prijetilo splitsko vodstvo. Dovoljno je, međutim, bilo malo dodavanje gasa i Riječani su ostvarili bijeg i nedostižnu prednost. Buljubašić i kapetan Samir Barać su zaključili uvodnu golijadu za 5:2. U drugom dijelu je krenulo Garciju, njegova ljevica u dva navrata te desnica Krapića  su dvije minute do poluvremena zaprijetile gostima rezultatskom katastrofom. Bilo je čak 8:2. Gostima nije ništa bolje niti u trećoj četvrtini, kada su mlađi Varga i Krapić  u utakmici čiji je ishod bio poznat još na početku prvenstva, poentirali za 12:3. Susret je potom, kao po inerciji, plutao ka pretpostavljanom raspletu.

Autor:Igor Duvnjak

Izvor:Novi list

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo