hdporn

30-11-2011 20:30

Bazen Crnica

O utakmici
 

Najuspješniji crnogorski klub u Jadranskoj ligi ove sezone, Jadran iz Herceg Novog, gostovao je u Crnici u okviru 11. kola Triglav Jadranske lige. Momčad, kojoj na klupi sjedi šibenski stručnjak Ivica Tucak, lako je došla do još jedne pobjede, s 18:6 pobijedili su mlade domaće vaterpoliste.

Već od starta utakmica je krenula u smjeru koji je odgovarao gostima, koji je potvrđivao njihovu veću kvalitetu.Tešanović i Gojković vrlo su se brzo upisali u strijelce, a pridružio im se i Subotić. Prvi domaći gol postigao je Nizozemac LindhoutKrizman vraća na plus tri (1:4). Lijepim golom Bašić smanjuje na 2:5, ali Subotić novim golom postavlja 2:5 na kraju prve četvrtine.

U drugoj četvrtini domaćini nisu nikako uspijevali put do Ščepanovićeve mreže. Na drugoj strani Jukić je pet puta loptu vadio iz mreže: tri je gola postigao Sekulić, a po jedan Beltrame i Gojković.

S 2:10 ušlo se u drugo poluvrijeme koje Šibenčani otvaraju dvama uzastopnim pogocima, strijelci Sabioni iSantini. Lindhout je iz peterca pogodio za 5:11, da bi do kraja treće četvrtine Jadran iz Herceg Novog postigao još tri gola.

Do kraja utakmice ništa se značajnije nije promijenilo. Gostujuća je momčad svoju prednost uspjela još malo povisiti, sve do konačnih 18:6.

S po tri gola najefikasniji u redovima gostiju bili su Sekulić i Subotić, dok je kod domaćina najviše golova, dva, postigao Lindhout.

Autor:Ivana Jurica

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo