free porn site

30-11-2011 21:00

Bazen na Poljudu

Jadran ST Jadran ST 7 : 16
Jug CO Jug CO
O utakmici
 

Uvjerljiva pobjeda Jugaša u Splitu. Bili su bolji od Jadrana 16:7 te su tako nastavili niz pobjeda. Ovo im je u Triglav Jadranskoj ligi sedma pobjeda u nizu, a jedanaesta kada se uračunaju i tri pobjede ostvarene u europskoj Ligi prvaka te jedna u Kupu Hrvatske. Jugaši su sad vodeći sastav regionalne lige, međutim, odigrali su dvije utakmice više od PRO Recca, koji ima bod manje.

Početak Jugaša u Splitu nije bio tako uvjerljiv. Nakon prve četvrtine imali su minimalnu prednost (4:3), međutim, nakon druge četvrtine sve je bilo kristalno jasno. Nju su Jugaši dobili sa 6:1 te na poluvremenu utakmice stekli šest pogodaka prednosti. Nakon treće četvrtine plus osam za Juga, a na kraju devet razlike.

U prvoj četvrtini mrežu Jadrana su pogađali PavlovićSutićObradović s igračem više te Janović. U drugoj Janović s igračem više, Sutić, Joković, pa Goreta dva puta za redom te Obradović s centra, malo iskosa. U trećoj četvrtini prvo Janović iz peterca, pa zatim Obradović, Marković te Sutić s igračem više. U posljednjoj mrežu domaćina pogađali su Sutić s igračem više te Zonić.

Autor:Tonči Vlašić

Izvor:Dubrovački Vjesnik

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo