free amateur porn

19-11-2011 17:30

Bazeni na Poljudu

O utakmici
 

    U 10. kolu TJVL, derbi koji se odigrao na Poljudu bio je prožet tvrdom i čvrstom igrom oba protivnika. S mnogim tehničkim problemima na obje strane, POŠK je ipak izašao kao pobjednik ovog susreta.  Jedan od najboljih dvoboja na susretu su odigrali golmani. Jukić s jedne, a Jelovina s druge strane terena, s jednakim brojem obrana davali su velik doprinos u obrani.

Susret je prvih 13 minuta bio nezanimljiv i obilježen s dosta pogrešaka, no rezultat je bio izjednačen – 3:3. Taj rezultat nije išao u prilog niti jednoj momčadi, iako bi to Šibenčanima donilo prve bodove u ligi. Trener Šibenika Mate Zeljak morao je odmoriti Vlahovića, Sabionia i Španju što je vidljivo rezultiralo padom igre gostiju, te konačnom rezultatu na kraju četvrtine. Prvo dvaput pogađa Matutinović, potom Sarić i domaćini na poluvremenu imaju veliku prednost – 6:3.

Nakon poluvremena Šibenčani se ne predaju lako, te dobrim obranama Jukića i pogotkom Lindhouta, vračaju neizvjesnost u utakmicu rezultatom 6:5.  U 27. minuti Santini faljiva u napadu te dobiva isključenje kojeg su iskoristili Poškovci da vrate prednost. To je dodatno potvrdio i Jaić pogotkom za 8:5, a na kraju je Španja pogotkom zapečatio rezultat na 8:6.

Izvor:www.vk.sibenik.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo