milf lesbian porn

05-11-2011 18:00

Bazen Gruž

Jug CO Jug CO 13 : 8
Mornar BS Mornar BS
O utakmici
 

Ništa nova u ogledima Jugaša iMornarevaca. Dubrovčani su već u prvih osam minuta utakmice 'ubili' bilo kakvu pomisao da bi Mornar mogao nastaviti u Gružu niz pobjeda te i dalje biti hrvatski broj jedan u regionalnoj ligi, prvi pratitelj vodećem PRO Reccu.


Jugaši su dobili derbi s pet razlike te zaključili niz uspjeha sastava trenera Joška Krekovića. Nakon šest pobjeda Mornar je upisao prvi poraz u regionalnoj ligi. Uz to, uspjeh je Jugašima donio pomak na tablici. Zamijenili su mjesta Mornarem. Sad su oni na drugom mjestu, s bodom više, ali i utakmicom više od Mornara.

Nakon prvih osam minuta igre bilo je 4:0 za Juga. I oba vratara su bila u znaku broja četiri: Frano Vićan - Marko Bijač 4:4. Još dok je mreža gostiju bila čista, Mornar je ostao bez važne karike. Marijo Oreb je isključen s pravom zamjene nakon čega su domaći, s igračem više stigli do početne prednosti (pogodio je Pavo Marković).

Početkom druge četvrtine Marin Ban je preplovio domaću prednost. Dva puta je prevario iz daljine Frana Vićana. Ponadali su se tada Mornarevci, međutim, novi pokušaj, i to Mate Anića s krila nije završio u mreži, već na vratnici. Brzo je tada loptu pokupio ispred svog gola Frano Vićan te uposlio odbjeglog Tiha Vranješa, koji u kontri pogađa za 5:2. Novu priliku da se približe, učine utakmicu zanimljivom, gosti više nisu uspjeli izboriti...

OPUNOMOĆENIK

Luko Vuletić, igrač iz trofejnog sastava Juga početkom 80-ih, bio je u momčadi koja se 1980. okitila prvim od tri naslova prvaka Europe, koliko ih je u vitrinama Gruža, a koji je nakon igračke karijere započeo sudačku, svirao na najvećim svjetskim natjecanjima, sad je u ulozi opunomoćenika. Tu dužnost prvi put je obnašao u svom Dubrovniku na utakmici Triglav Jadranske lige između Juga CO i Mornara BS.

VRATIO SE

Jugaši su u zapisniku utakmice imali dvojicu vratara, Frana Vićana i Mirka Nižića. Potonji je ove sezone prvi put navukao kapicu, a na vrata je stao u posljednjoj četvrtini u kojoj je imao polovičan uspjeh, tri obrane i tri lopte iza leđa.

RIJEČ VRATARIMA

Loše smo otvorili utakmicu. Nismo zatvorili kontre - istaknuo je Dubrovčanin Marko Bijač, vratar Mornar Brodospasa, koji je imao 12 obrana.

- Nakon odličnog otvaranja, malo smo stali na početku druge četvrtine, ali kontrolirali smo utakmicu, imali četiri do šest pogodaka razlike. Da je trebalo pobijediti i s većom razlikom, i u tome bi uspjeli. Treba istaknuti kako je Mornar dobro posložena momčad, kako imaju lijepi sustav igre, međutim, kvalitetnija smo momčad. Tu nema dileme - kazao je jugov vratar Frano Vićan.

EUROPSKA SRIJEDA

Novi nastup Jugaši imaju u srijedu, 9. studenoga kada su u 2. kolu skupine 'B' europske Lige prvaka domaćini zagrebačkoj Mladosti. Na startu nove sezone u najjačem europskom klupskom natjecanju Jugaši su pobijedili u Berlinu Spandau 04, a Mladost je na Savi bila bolja od Vojvodine iz Novog Sada.

Autor:Tonči Vlašić

Izvor:Dubrovački vjesnik

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo