watch free porn

29-10-2011 18:30

Bazen Crnica

O utakmici
 

U utakmici 8. kola regionalne lige talijanski Pro Recco je očekivano slavio u Crnici rezultatom 7:14. Utakmica od početka usmjerena samo prema jednom smjeru donijela je očekivanu igru domaćih momaka kojima je i trener Zeljak na kraju bio relativno zadovoljan što je i ipak važnije od rezultata u ovom susretu. Otvorili su gosti i to serijom 0:3. Potom daleko najbolji pojedinac u Šibenčana danas – Deni Šarić uspješno prvi put trese mrežu talijana. Međutim, gosti koji su došli u oslabljenom sastavu nisu dopuštali domaćim igračima puno manevriranja. Prvu četvrtinu uspješno zaključuju rezultatom 2:5.

Nešto bolje je bilo u nastavku jer domaćini zabijaju dvaput (Vlahović i Šarić), a gosti “samo” tri puta (Sukno, Giacoppo i Prlainović). Ono što se definitivno moglo primjetiti i na tribinama su vrlo loša dodavanja na strani narančastih, bez kojih bi vjerojatno uspjeli utrpati još barem 2 gola u mrežu Gennara. Drugi dio utakmice nije bio ništa spektakularniji od prvog. Kod domaćina osim Šarića i Vlahovića uspio je pogoditi još samo Lindhout, dok su kod gostiju skoro svi barem jednom pogodili. Moramo spomenuti Madarasa koji je bio posebno raspoložen danas, ali i efikasan (3 pogotka). On je minutu prije kraja pogodio za 14:6, a nedugo potom konačan rezultat je postavio Vlahović.

 

Trener Mate Zeljak nakon susreta je izjavio: “Momci su po mom mišljenju dobro odigrali susret – naravno onoliko koliko su mogli protiv ovakve momčadi. Žao mi je što igrači nisu ovako hrabri na igraču više bili protiv Medveščaka i drugih momčadi protiv kojih smo imali šanse. Međutim, zadovoljan sam njihovom reakcijom protiv ponajboljih igrača svijeta. Na trenutke smo bili u egalu s njima, međutim tada bi oni zapeli i do izražaja bi došla njihova individualna kvaliteta. Sada misli okrećemo prema Jadranu i POŠK-u. Ostale su nam još te dvije utakmice u Splitu gdje realno možemo tražiti bodove. Biti će to teške utakmice, pogotovo s obzirom da smo gosti. Međutim, budemo li ovako hrabri vjerujem da imamo šanse.”

 

Izvor:www.vk-sibenik.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo