free amateur porn

29-10-2011 19:00

Bazen na Poljudu

O utakmici
 

U dobrom i zanimljivom dvoboju Splićani su zasluženo stigli do pobjede prvenstveno zbog odlične igre u obrani pogotovo sa igračem manje. Uz to domaći su bili nepogrešivi u iskorištavanju prednost igrača u bazenu (tek posljednjeg igrača više nisu realizirali, ali pola minute prije kraja nisi niti išli prema Sučiću).

U prve dvije četvrtine momčadi su se izmjenjivale u vodstvu, no nije bilo odvajanja. Dapače u tom je razdoblju carevao Neno Kačić koji je dobro koordinirao obranu „jadranaša“ te uz to i kupio obrane. S druge Jukić nije bio na uobičajnoj razini.

U trećoj četvrtini počeli su se domaći odvajati, prekrasan lob Luke Vukića donio je dva gola prednosti (6:4). Ni tada Šibenčani nisu padali, dapače držali su se sve do 20. minute i rezultata 7:6 za Jadran. No tada je prvo Marino Divković sa stative realizirao igrača više, do kraja četvrtine pogodili su Ivanković i Vukić, pa su „jadranaši“ prelomili dvoboj i u posljednju četvrtinu ušli sa velikih 10:6.

No srčani Šibenčani su pokušali još jednom, prvo je Santini uspio pogoditi sa krila, potom i Šarić pa je susret opet ušao u neizvjesne vode jer 10:8 nije nudilo sigurnu i mirnu završnicu. Imali su gosti prilika, ali su ipak malo brzali, napravili neke pogreške, a onda je dvije minute prije kraja Rabadan mirno i rutinirano pogodio sa dva metra za konačnu pobjedu Jadrana.

Izvor:www.crowaterpolo.com

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo