free black porn

04-12-2013 18:45

Bazeni Kantrida

1 Frano Vićan
(1:3, 4:2, 3:2, 1:2.)
 
5m
/ 2/2
 
Realizacija igrača više
6/10 2/8
 
Delegat:
Gianni Lonzi
 
Suci:
Sergio Borell - Georgios Stavridis
1 Marko Bijač
2 Cosmin Radu 2 Tihomil Vranješ
3 Ivan Buljubašić 2 3 Miho Bošković
4 Ivan Krapić 4 Nikola Janović 3
5 Denese Varga 5 Josip Šutalo 2
6 Sandro Sukno 3 6 Hrvoje Benić 1
7 Petar Muslim 7 Pavo Marković
8 Antonio Petrović 8 Andro Bušlje 1
9 Daniel Varga 3 9 Ante Visković 1
10 Paulo Obradović 10 Nikša Dobud 1
11 Anđelo Šetka 11 Jure Marelja
12 Javier Garcia Gadea 1 12 Marko Macan
13 Duje Jelovina 13 Mirko Nižić
Trener: Ivan Asić    Trener: Veselin Đuho 
O utakmici
 

Hrvatski euro ogled završio je bez pobjednika, 9:9. Riječki brod je izgubio dva boda. Gruž slavi veliki, veliki bod.

Momčad trenera Veselina Đuha je nakon pobjede protiv Olympiakosasad na učinku od četiri boda, i dalje ima tri više od Primorja EB, koje je na startu izgubilo u Barceloni. Za 14 dana u Gruž stiže mađarski Eger. Nova velika utakmica...

PRVA ČETVRTINA

0:1 Bušlje (3/izvanka), 0:2 Benić (7/izvanka), 0:3 Dobud (8/igrač više, odbijanac), 1:3 Sukno (8/igrač više)

Dva dobra bloka Jugaša, s druge strane Šutalo je bio brzoplet s igračem više, ali, srećom po Juga, Bušlje silovit i precizan.

Ni Primorje ne koristi isključenje Boškovića, koji trese vratnicu gola Primorja EB. Jugaši su dobili novih 30 sekundi za napad, koji je završio bez novog pokušaja za pogodak.

Krapić potom isključuje Macana, a Asić je zatražio minutu odmora nakon kojeg Bijač izlazi kao pobjednik protiv Radua. Benić u 7. minuti povećava vodstvo, iz daljine je prevario Vićana. Jug je izborio 48 sekundi prije kraja prve četvrtine igrača više. Đuho je pozvao minutu odmora za dogovor, kako odigrati igrača više. Bušlje je proigran, Vićan brani njegov udarac, ali odbijanac u mrežu domaćina posprema Dobud za 3:0! Domaćin je izborio igrača više u zadnjim sekundama četvrtine, Visković je morao u kućicu što koristi Sukno te se prvi put zatresla mreža Bijača.

DRUGA ČETVRTINA

1:4 Šutalo (9/izvanka), 2:4 Sukno (11/igrač više), 3:4 Da. Varga (12/kontra), 4:4 Buljubašić (13/igrač više), 5:4 Da. Varga (14/igrač više), 5:5 Janović (14/peterac)

Dobro su zaustavili Jugaši Radua u prvom napadu u drugoj četvrtini, a u svom prvom napadu Jug preko Šutala vodi sa 4:1. Šutalo je šraubom pokušao u sljedećem napadu, nije uspio, ali jest Sukno s igračem više (isključen Marković). Jug nakon toga ne koristi igračća više, Bošković nije pogodio, a u kontri Daniel Varga je sam ispred Bijača, prvo pogađa vratnicu, međutim, lopta mu se vratila. Drugu priliku nije propustio. Vrlo brzo je 4:4. Isključen je Dobud, Sukno asistira Buljubašiću za pogodak. Buljubašić je isključen, ali uspješan je Vićan, koji nije dozvolio Jugašima vodstvo. Prvu priliku za vodstvo iskoristilo je Primorje. Daniel Varga je prevario Bijača. Bošković ne uspijeva u napadu, s druge strane propala je prilika domaćina za kontru. Jug je izborio peterac, koji je realizirao Janović (5:5) te je prekinut niz od četiri pogotka domaćina. Vranješ je isključen, Garcia ne uspijeva. Ne uspijeva ni Jug, trese se okvir gola. Potom Riječani u napadu. Bijač brani udarac Denesa Varge. U posljednjem napadu u drugoj četvrtini Jug je imao igrača više (drugo isključenje Petrovića). Benić nije bio uspješan. Primorje je osvojilo loptu, zatražilo minutu odmora te pokušalo u zadnjih šest sekundi postići pogodak.  

TREĆA ČETVRTINA

6:5 Garcia (18/igrač više), 6:6 Visković (19/peterac), 6:7 Šutalo (20/igrač više), 7:7 Da. Varga (23/igrač više), 8:7 Sukno (24/izvanka)

Prvi put prvi napad za Juga (Visković). Bez uspjeha. Bušlje je prvi put isključen. Sukno je asistent, a Garcia strijelac s igračem više. Jug bez udarca, na drugoj strani Bijač zaustavlja udarac Obradovića, koji radi peterac. Vićan je pogodio stranu, ali je Visković precizan. Bijač brani udarac Garcie iz blizine. Igrač više za Jug (isključen je Muslim), a Šutalo je naciljao donji desni kut Vićana. Jug se obranio, krenuo u napad. Obostrano isključenje, Visković (drugo isključenje) i Krapić (prvo). Vićan zaustavlja pokušaj Janovića, koji je u povratku u obranu isključen. Primorje s igračem više ne uspijeva, ali ima novi napad. Jugaši oduzimaju loptu Muslimu u dva metra. S druge strane Garcia zaustavlja napad Juga. U 22. minuti Visković je zaradio treće isključenje. Igrača više koristi Daniel Varga. Bušlje je izgubio loptu. Primorje vodi pogotkom Sukna, koji je iz daljine naciljao pod vratnicu. Jug je u zadnjim sekundama napada izborio igrača više, 22 sekunde prije kraja je isključen Obradović (isključen je Pezelj, pomoćni trener Primorja zbog prigovora). S igračem više Jug ne uspijeva. Šutalov udarac sa zvukom sirene je prošao pokraj gola.

ČETVRTA ČETVRTINA

9:7 Buljubašić (26/izvanka), 9:8 Janović (28/dva metra), 9:9 Janović (29/igrač više)

Primorje ima prvi napad, Jug se brani. Potom napad s igračem više za Juga (isključen je Denes Varga), Marković nije pogodio. Buljubašić iz daljine je naciljao gornji lijevi kut gola Bijača. Potom prekršaj Janovića u napadu. Griješi Primorje, gubi loptu. Bijač skida zicer Denesu Vargi, kojeg je uposlio Šetka na 2 metra. S druge strane Janović je pred golom Primorja te vara Vićana. Jug ima igrača više. Novi pogodak Janovića za 9:9. Sukno ne uspijeva, ne uspijeva ni Šutalo (brani Vićan). Ne uspijeva kontra Primorja, Sukno je isključen nakon što mu nije uspjelo proigravanje na dva metra. Janović ne uspijeva preko bloka, a Obradovićev udarac s dva metra brani Bijač. Bijač skida i udarac Garcie. Janovićev udarac 13 sekundi prije kraja završio je u bloku. Asić je zatražio minutu odmora.    

BOŠKOVIĆ I ŠUTALO

Miho Bošković je sredinom utakmice dobio udarac u prsa te je do kraja ostao na klupi. Pred kraj utakmice je Josipu Šutalupružena liječnička pomoć zbog udarca u lice.

Autor:Tonči Vlašić

Izvor:Dubrovački Vjesnik

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo