free porn movie

15-04-2014 00:00

Pečuh

Mađarska Mađarska 9 : 10
ET
Hrvatska Hrvatska
1 Attila Decker
(2:3,1:1,2:2,2:1)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
/ /
 
Delegat:
 
Suci:
1 Marko Bijač
2 Daniel Angyal 1 2 Luka Bukić 1
3 Norbert Madaras 3 Ivan Domagoj Zović 1
4 Bence Batori 1 4 Ivan Krapić
5 Marton Vamos 3 5 Maro Joković 4
6 Norbert Hosnyanszky 3 6 Ivan Buljubašić
7 Adam Decker 7 Petar Muslim 1
8 Gabor Kovacs 8 Luka Lončar 1
9 David Jansik 9 Ante Visković 1
10 Béla Török  
11 Kriszian Bedo 11 Ante Vukičević
12 Marton Toth 1 12 Antonio Buha
13 Marton Levai 13 Petar Juraj Selem
Trener: BENEDEK TIBOR    Trener: Ivan Asić 
O utakmici
 

Iako je Hrvatska prethodno izgubila šanse za odlazak na Finalni turnir u Dubai, naši su se reprezentativci sjajno borili protiv aktualnih Svjetskih prvaka i nakon izvođenja peteraca odnjeli pobjedu usred Mađarske. Najefikasniji u našoj reprezentaciji bio je Maro Joković sa četiri postignuta gola, dok je golman Marko Bijač briljirao u obranama peteraca.

 

«Pobjeda nas iznimno veseli bez obzira što nema rezultatski značaj, za nas je ona izuzetno bitna iz više razloga. Ono što je najbitnije, a što smo rekli i igračima, bez obzira na sastav u kojem igramo imamo obavezu kao olimpijski pobjednici igrati najbolje što možemo, a rezultat je i večerašnja pobjeda u Mađarskoj. Iako smo se oprostili od Finalnog turnira FINA Svjetske lige, izuzetno sam zadovoljan kako smo svi skupa reagirali, a posebno mladi igrači!» - izjavio je izbornik Ivica Tucak. 

 

«Obzirom da smo došli s dosta mladih i novih igrača u sastavu, mislim da smo se izvrsno suprotstavili aktualnim svjetskim prvacima. Vodili smo cijelu utakmicu i da je bilo samo malo više koncentracije, mogli smo pobijediti usred Mađarske i bez peteraca, no tome uspjeli smo se iskupiti na raspucavanju peteraca kada je naš golman Bijač briljirao i obranio većinu. Par novih pojedinaca, Buha i Zović, izvrsno su se snašli obzirom da im je ovo prva utakmica, na čemu im čestitam! » - izjavio je najučinkovitiji u utakmici s Mađarima - Maro Joković. 


Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo