best free porn sites

29-10-2011 19:30

Bazen Nikša Bučin

Primorac Primorac 4 : 11
Jug CO Jug CO
O utakmici
 

Očekivano, Jugaši su pobijedili u KotoruPrimorca, koji danas nije ni sjena sastava koji je 2009. osvojio naslov prvaka Europe. Naime, niti jedan igrač iz zlatne momčadi domaćina ne nosi više kapicu Primorca. Otišao je i trener Ranko Perović. Momčad koju od ove sezone vodi Vido Lompar je mlada. Prosjek starosti je ispod 20 godina.

Hrvatski prvak je u Kotor doputovao bez Tiha Vranješa, Frana Karača i Nikše Dobuda, koje je trener Elvis Fatović odlučio odmoriti te vratara Dalibora Perčinića, koji ima obveze s reprezentacijom Makedonije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Priliku ne samo biti u sastavu, već i igrati, dobili su Marino Fatović, Tino Cvjetković, Pavo Zonić i Ivo Begović uz Marka Macana i Antuna Gorete, koji su od mlađih standardni u prvoj momčadi.

Domaćin je uspio pogotkom Bojana Paunovića anulirati početnu prednost Jugaša (Andro Bušlje). Nakon toga uslijedio je niz od pet pogodaka hrvatskog prvaka te je početkom druge četvrtine pet pogodaka viška za Dubrovčane, koji na kraju druge četvrtine prvi put imaju šest pogodaka viška (8:2). Ista prednost je i na kraju treće četvrtine (9:3). U posljednjoj četvrtini, 1:11 do kraja, Jugaši su na plus sedam (11:4) kada je u kontri uspješan bioNikola Sutić, a to je bio i konačan rezultat utakmice.

Autor:Tonči Vlašić

Izvor:Dubrovački vjesnik

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo