free porn site

28-09-2013 21:00

Bazeni Kantrida

1 Frano Vićan
(4:3,3:1,1:2,4:3)
 
5m
1/1 0/1
 
Realizacija igrača više
4/9 3/12
 
Delegat:
Brala
 
Suci:
Tomić - Gavrilović
1 Uglješa Brguljan
2 Cosmin Radu 2 2 Constantine Kudaba
3 Duje Peroš 3 Branko Lučić 1
4 Ivan Krapić 4 Damjan Danilović
5 Denese Varga 2 5 Matija Brguljan 1
6 Sandro Sukno 2 6 Željko Đurović 1
7 Petar Muslim 2 7 Nikola Nikolov
8 Antonio Petrović 8 Đorđe Tešanović
9 Daniel Varga 1 9 Petar Mačić
10 Paulo Obradović 3 10 Nikola Murišić 3
11 Anđelo Šetka 11 Uglješa Vukasović 1
12 Javier Garcia Gadea 1 12 Marko Gopčević
13 Fran Čubranić 13 Aleksandar Kralj
14 Nino Mudražija 14 Dimitrije Kriještorac
Trener: Ivan Asić    Trener: Veljko Uskoković 
O utakmici
 

Vaterpolisti "Primorja Erste banke" su sa pola snage obavili formalnost poslavši na otvorenju sezone "Primorca" u Kotor praznih ruku, što se uostalom očekivalo još nakon ždrijebanja prvenstva. 
Riječani su bli daleko nadmoćniji ali su"smočili barut", nišanske sprave nisu bile podešene. U obrani je briljirao Frano Vićan, velika golmanska prepreka gostima

 

Uz pobjedu favorira publika je na početku sezone vidjela da domaća momčad  zbog kasnijeg početka priprema još nije uigrana, pred njom je još puno rada za dostizanje željenih  najviših razina igre.  
Da Cosmin Radu rado daje golove pokazala je već prva minuta utakmice. Rumunjski as koji je bio u prvoj sedmorki kao i crnogorsko pojačanje Antonio Petrović je u prvom pokušaju deblokirao rezultat.
Nije mu bilo dosta, već u idućoj akciji je na kontu imao "doppiettu" pošto je "ispilotirao" čuvara i onda ljevicom matirao nemoćnog golmana Uglješu Brguljana. 
Crnogorci su međutim reagirali golom Murišića a novi pokušaj, šansu za izjednačenje s igračem manje je sjajnom intervencijom neutralizirao Frano Vićan. 
U novoj crnogorskoj akciji s igračem više Vićan nije mogao spriječiti izjednačenje Lučića. Gledatelj nisu baš očekivali dva izjednačenja u ovoj četvrtini. I ovo drugo se dogodilo s igračem više kada je Matija Brguljan s igračem više prednost izborenu golom iz daljine Sandra Sukna. 
Paulo Obradović se ipak golom iz velike daljine pobrinuo da favorit ode na prvi odmor s minimalnim vodstvom.
Razliku je odmah na početku nastavka udvostručio Denes Varga s brojčanom prednošću a onda je publika vidjela nekoliko sjajnih intervencija gostujućeg golmana Uglješe Brguljana. 
Kotorski čuvar mreže međutim nije imao odgovora na odličan udarac iz daljine Daniela Varge i to je već 6:3. Isti razmak, 7:4 je vraćen kada je s igračem više iz matne pozicije pogodio Obradović, što je bila razlika s kojom su momčadi išle na "veliki odmor".
Javier Garcia je svoj trenutak dočekao u prvom napadu treće četvrtine kada je "ustao" iz vode i silovitim udarcem postigao do tada najveći razmak, 8:4. Nakon što je potom gost Danilović iz peterca pogodio stativu Vićanovih vratiju.

 

Na drugoj strani povećanje rezultata nije nkako stizalo, viđen je niz domaćih opasnih, ali nepreciznih pokušaja aduta domaćeg trenera Ivana Asića. Kada u tom periodu nije moglo iz igre, gol je došao iz peterca. 
Petar Muslim je najstrožom kaznom povećao razliku na pet zaveslaja, 9:4 kada je do posljednjeg odmora bilo tek nešto više od minute. Da taj razmak ostane do kraja četvrtine pobrinulo se najistaknutije ime večeri golman domaćih Frano Vićan, koji je svojom dvanaestom i trinaestom teškom obranom izludio gostujuće napadače.
Ime pobjednika se uostalom znalo i prije utakmice, uoči posljednje četvrtine je pak pobjednik već bio odlučen a domaćni su zaplivali u odrađivanje formalnosti kroz posljednjih osam minuta  igre.
Obradović i Sukno su u dva navrata održavali pet golova prednosti, 10:5 i 11:6, ali su uporni gosti svaki put smanjivali koristeći povremena riječka opuštanja. Kada je Denes Varga pogodio za 12:7 pridružio mu se Petar Muslim pa su domaći zaokružili pobjedu s ukupnih visokih 13:7.

Autor:Igor Duvnjak

Izvor:Novi listComments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo