watch free porn
O utakmici
 

U prvom dvoboju za ulazak među četiri najbolje reprezentacije Italija se bez problema obračunala s Njemačkom i tako izborila polufinalni susret protiv Srbije. Ključnom se pokazala talijanska obrana na koju Nijemci u drugom poluvremenu jednostavno nisu uspjeli pronaći odgovor.

Utakmica je počela promašajima s obje strane jer su Nijemci najprije propustili poentirati s igračem više, a Talijani uzvraćaju uslugu promašenim petercem. Ipak, nakon što je Njemačka pogodila gredu, Italija napokon dolazi u vodstvo zahvaljujući Gallu. Slijedi novo isključenje Talijana što ovaj put realizira Oeller, ali njemu na drugoj strani odgovara Perez za 2:1 nakon prvih osam minuta.

Prvo odvajanje Talijana na dva pogotka prednosti stiže nakon kontranapada kojeg uspješno realizira Figari, ali Politze nešto kasnije vraća Njemačku na samo pogodak zaostatka iz situacije s igračem više. Isto je već u idućem napadu pošlo za rukom i Presciuttiju, no Oeler brzo smanjuje na 4:3. Posljednji strijelac u prvom poluvremenu opet je bio Presciutti pa Talijani na odmor ipak nose dva gola viška.

Settebello je prvi zabio i u trećoj četvrtini i to već u prvom napadu nakon vrlo lijepe akcije koju je pogotkom okrunio Lapenna. Na velikih 7:3 zatim podiže Perez nakon isključenja Politzea, ali nakon ovog pogotka ostao je tračak sumnje jer nije bilo sasvim jasno je li lopta u cijelosti prešla gol-crtu. Njemačka tada uzvraća iz peterca kojeg realizira Oeler, ali na ugodnih plus četiri vraća Deni Fiorentini, Splićanin u talijanskim redovima.

Bilo je teško očekivati da će Njemačka uspjeti nešto drastično promijeniti u posljednjoj dionici, a potvrda talijanske pobjede stiže nakon dvije i pol minute igre kada novi protuudar realizira Presciutti. To je ujedno bio i posljednji pogodak na utakmici pa Italija sa 9:4 sasvim zasluženo odlazi u borbu za medalje.

Autor:Marko Domljanović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo