free mature porn

26-10-2011 18:00

Bazen Gruž

Jug CO Jug CO 17 : 5
Budva Budva
O utakmici
 

Projurili su Jugaši pokraj Budve. Očitali lekciju vlasniku crnogorske duple krune. Dužnik iz prošle sezone, koji je Jugaše zaustavio na putu do Final foura Eurolige, u Gružu se proveo kao bos po trnju. Istina, nedostajali su Crnogorcima Trbojević i prvi centar Vukčević, dvojica udarnih igrača, nije bilo ni Miloševića, ali poraz od 12 razlike u 6. kolu Triglav Jadranske lige će dugo pamtiti.

Već nakon tri i pol uvodne minute bilo je 4:0 za domaćina. Prvi jugov napad realizirao je Maro Joković, drugi je zaključio šraubom Nikša Dobud, treći je postigao Nikola Janović, siloviti udarac s krila. Na isti način je Pavo Marković postigao četvrti. Budva je u 5. minuti postigla prvi pogodak (Darko Brguljan), ali do kraja četvrtine nova dva pogotka Jugaša, te jedan u njihovoj mreži za plus četiri Juga na kraju prve četvrtine. Na kraju druge je plus sedam (10:3), na kraju treće pogodak razlike više (13:5), a na kraju utakmice velikih 12 razlike.

Još u prvom dijelu utakmice jugov trener Fatović je svim igračima pružio priliku, igrali su i najmlađi, Goreta,Macan i Zonić. Što više, nakon što je kapetan Dobud izborio peterac, Fatović je Zoniću dao priliku izvesti peterac, međutim, 18-godišnji Jugaš nije uspio prevariti Dejana Lazovića, vratara Budve M:tel. Drugi peterac za domaćina realizirao je Obradović.

- S obzirom na izostanak njihovog prvog centra Vukčevića, sve njihove ulaske u dva metra s ljeve strane smo uspješno anulirali tako da nisu imali neke velike prilike za šut s vanjskih pozicija. Za pohvalu je igra s igračem više te kontra - kazao je Miho Bobić, pomoćni trener Jug Croatia osiguranja.

- Zatvorili su nas lako, a naši mladi igrači, koji zaslužuju čestitke na zalaganju, ipak nisu taj nivo da se suprostave ovakvom Jugu - istaknuo je Drago Pejaković, trener Budve M:tel.

Autor:Tonči Vlašić

Izvor:Dubrovački vjesnik

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo