lesbian porn

26-11-2011 18:00

Bazen u Gružu

O utakmici
 

ova, treća pobjeda Jugaša u isto toliko nastupa te su i dalje vodeći sastav skupine 'B' europske Lige prvaka. Nakon što su na startu pobijedili njemački Spandau 04 u Belinu 9:8, potom u 2. kolu bili bolji od zagrebačke Mladosti u Gružu 10:8, sad su slavili u svom plivalištu 9:6 protiv Vojvodine, trećeg i posljednjeg suparnika u prvom dijelu najjačeg europskog klupskog natjecanja.

Ovo je tek prvo poluvrijeme nastupa u skupini i prvo poluvrijeme protiv Vojvodine. Rezultatski, ostvarili smo što smo planirali. Takoreći smo osigurali plasman u četvrtfinale, ali nama je cilj biti prvi u skupini. Zbog toga treba odigrati još i bolje u sljedećim utakmicama - istaknuo je Elvis Fatović, Jugov trener.

Jugaši su bili u svakom pogledu bolji suparnik od Novosađana, doprvaka Srbije, mlade momčadi u kojoj su većinom juniorski reprezentativci Srbije, prvaci svijeta te članovi reprezentacije koja je na Univerzijadi ove godine uzela zlato. Od samog početka, otvaranje 3:0 (Marković, Obradović i Janović), bilo je jasno kako će hrvatski prvak uzeti nova tri boda, a da Jugaši nisu u nastavku utakmice griješili u napadu, promašili nekoliko zicera, pobjeda bi bila i uvjerljivija. Najveću prednost od pet pogodaka Jug je imao u trećoj četvrtini (7:2).

- Bili smo dominantni. Naša pobjeda je čista i zaslužena. Za Vojvodinu je krajni rezultat još najbolje što joj se moglo dogoditi. Međutim, to ne znači kako će biti lako protiv Vojvodine u Novom Sadu 16. prosinca - kazao je Paulo Obradović, sa četiri pogotka prvi strijelac Juga i utakmice.

Autor:T.Vlašić

Izvor:Dubrovački vjesnik

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo