free amateur porn

26-11-2011 18:00

Bazen u Gružu

O utakmici
 

Znalo se da su Njemci čvrsta momčad, da nikada ne popuštaju, znalo se i da treba biti oprezan s njima jer su nedavno i te kako namučili reprezentaciju, ali- nisu mladostaši baš tako krenuli u utakmicu.

Dva promašaja centar Radua, dva zicera, malo su odredila prvu četvrtinu. naime, u situaciji s igračem više, i to bez njihova vratara Tschigira, Radu nije uspio poentirati, a ni u situaciji kasnije kad je pogodio vratnicu. Srećom, pojačanje Žabaca, Španjolac Mallarach pogađa izvana za vodstvo 1:0. No, gosti ne popuštaju, izjednačuju preko Schrodtera s igračem više, a preko Eidnera i prelaze u vodstvo od 2:1, lijepom akcijom kojom je izigrana cijela obrana ŽabacaTim je rezultatom okončana i prva četvrtina, a u drugoj gosti još više pritišću, što rezultira vodstvom od 3:1 preko Bukowskog, s igračem više. Opčenito, mladostaši vrlo lako bivaju izbačeni zbog prekršaja, pa tako Letica već u 12. minuti ima tri prekršaja i završava utakmicu. Bebić krasnom asistencijom za centra Hinića dovodi Mladost do 2:3, s igračem više, ali Nijemci još jednom odlaze na +2, bilo je 2:4 nako pogotka Gietza. Letica potom iz peterca pogađa za 3:4, a Bebić s igračem više izjednačava na 4:4, rezultat kojim završava poluvrijeme. Nijemci sjajno igraju obranu na centre Mladosti, ali Pavić je ključan igrač, do poluvremena već osam sjajnih obrana.

 Već u prvoj minuti nastavka Radu pokazuje zašto ga smatraju jednim od najboljih svjetskih centara, s trojicom protivničkih igrača na leđima pogađa za novo vodstvo domaćina, (nakon uvodnih 1:0),  za 5:4. Taj mu je pogodak dao krila, pa u 20. minuta pogađa šraubom gol Nijemaca za 6:5. U međuvremenu je, naime, Eidner pogodio s igračem više za novo izjednačenje, za 5:5.

 Mladost prvi put vodi sa dva pogotka  razlike u 21. minuti, kada je mladi Vukičević u brzoj kontri pogodio vrata Nijemaca za 7:5. U tim trenucima igre domaći igraju furiozno, rasplivano i moćno. Ono što je najvažnije, centri Mladosti su se oslobodili svojih bekova, puno je već dosuđeno prekršaja, i lakše se diše, stisak je popustio, obrana više nije tako čelićna. Imali su Žapci i dvije lijepe prilike s igračem više za odlazak na tri razlike, ali Tschigir brani, no i s druge strane, hobotnica na vratima Zagrebčana Josip Pavić brani čuda, do kraja treće četvrtine čak 16 obrana (Tishigir tek 5).

 Oeler s igračem više ponovo utakmicu stavlja u neizvjesnost, s igračem više, a Hinićev udarac iz blizine, također s igračem više, brani njemački vratar. Čini se da je neizvjesnost zagarantirana do kraja. Milakovićev traljav šut ispravlja sjajni Bebić i pogađa s igračem više za 8:6.

  Ono što nije ušlo na početku, ulazilo je na kraju, Radu je pogodio za 9:6 četri minute prije kraja susreta s pozicije centra i zaslužio pljesak publike. Kristijan Milaković s igračem više postavlja na 10:6 a Vukičević na konačnih 11:6.

Autor:D.Bauer

Izvor:Sportske novosti

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo