free porn pictures

26-10-2011 20:00

Bazen na Poljudu

O utakmici
 

Kakav derbi, prava utakmica, izvrsna, napeta, dinamična. U posljednje vrijeme svakako jedna od boljih vaterpolskih predstava viđenih na poljudskom bazenu. I zaslužena pobjeda "gostiju", koji su znali bolje iskoristili svoje šanse.


Počelo je nekako "dizelaški" mirno s obje strane, pipao se puls suparnika, pa su i zgodici u prvoj četvrtini pali u samom finišu. Činilo se onda da su "mornarevci" prelomili dvoboj nakon samo dvije minute igre drugoj četvrtini, pogotkom Marinić-Kragića i dvije prekrasne realizacije centra Ćorušića stigli su do velikih 5:1 u 9. minuti. No samo se činilo da je sve riješeno.

U sljedećih deset minuti gosti iz Poljuda se nisu sastali sa zgoditkom, proradio je vratar Duje Jelovina, a domaći sa Zente su polako "grizli" prednost. Do kraja druge četvrtine uvalili su domaći tri zgoditka, a potom za minutu i pol u trećoj četvrtini preko Jaića i Franičevića još dva i stigli do vodstva 6:5. 

I tu su "bijeli" stali. Marelja, Antonijević i Ban su odveli Mornar BS na sigurnih 8:6. Imao je OVK POŠK priliku za priključak, ali je peterac promašio Matutinović. Početkom posljednje četvrtine gosti sa nova dva zgoditka preko Antonijevića i Marinić-Kragića zaključili priču oko pobjednika.

Autor:R.Radica

Izvor:Sportske novosti

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo