free porn videos

22-10-2011 19:00

O utakmici
 

Jug je pobjedom krenuo u ovogodišnju Euroligu. Usprkos slaboj igri, Dubrovčani su slavili na gostovanju kod Spandaua rezultatom 9:8.

Jug je puno teže od očekivanog preskočio prvu prepreku u Euroligi. Iako su Dubrovčani izuzev početnog vodstva Nijemaca od 1:0, stalno imali prednost i po dva gola razlike, nisu se uspjeli odvojiti na veću prednost i mirno privesti utakmicu kraju. Imao je hrvatski prvak nekoliko prilika otići na plus tri, ali malo Tchigir, malo vratnice, malo nespretnost ispriječili su se na tom putu. Do kraja utakmice igralo se gol za gol, bolje rečeno dva gola za dva gola jer su Jugaši vodili tri puta po dva razlike (5:3, 7:5, 9:7), ali su domaćini uspijevali izjednačiti. Imao je Spandau priliku i za izjednačenje u posljednjoj minuti utakmice, ali nije uspio ugroziti Vićana.

Gledajući protekla dva susreta koje je Jug odigrao protiv Mladosti i Primorja može se reći da je Jug odigrao lošu utakmicu i da se provukao. Međutim, istina je da su Dubrovčani kontrolirali utakmicu, svaki put kad bi Spandau izjednačio, oni bi odmah uzvratili pogotkom.
Uostalom, velike momčadi dobivaju i kad odigraju slabije. A Jug velika momčad zasigurno jest.

Jugov vratar Frano Vićan zadovoljan je pobjedom.
'Sad je iznenađenje jer nismo uvjerljivo pobijedili Spandau 04, ma dajte. Valjda se sad od nas očekuje da dobijemo i PRO Recca i osvojimo naslov prvaka Europe. Treba stat na loptu. Prvo, ovdje je branio Tchigir, a njega nije bilo na turniru u Sarajevu. Uz to, tada im nije nedostajao samo Tchigir. Ma, nismo postigli pogotke iz nekoliko čistih situacija, s druge strane smo primili olako nekoliko pogodaka. Umjesto da u prve dvije četvrtine vodimo sa 7:3, bilo je samo 5:4. Kad suparnik vidi da se može igrat, ohrabri se i tada nastaju problemi. Međutim, ovo je itekako vrijedna pobjeda. Ostali će imati velikih problema da u Berlinu ostvare isto', kazao je Vićan za Dubrovački vjesnik.

Izvor:www.crowaterpolo.com

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo