milf lesbian porn

09-12-2012 05:40

Perth

1 Milan Vitorović
(0:2,1:0,4-.4,3:1)
 
5m
/ 3/3
 
Realizacija igrača više
4/12 2/10
 
Delegat:
George Martin
 
Suci:
Gabor Vogel - Michail Birakis
1 Ivan Marcelić
2 Mateja Asanović 2 Luka Bukić 1
3 Miloš Maksimović 1 3 Lovre Miloš
4 Draško Gogov 4 Andro Gagulić
5 Nikola Radulović 5 Slavko Čalić 2
6 Stefan Ilić 6 Marino Čagalj
7 Dušan Mandić 1 7 Luka Lozina 1
8 Marko Manojlović 8 Antonio Buha
9 Dimitrije Obradović 9 Antun Goreta 3
10 Đorđe Tanasković 2 10 Marino Divković
11 Ognjen Stojanović 3 11 Andrija Bašić
12 Nikola Jakšić 1 12 Ivan Živković
13 Lazar Dobožanov 13 Deni Šarić
Trener: Dejan Savić     Trener: Hrvoje Hrestak 
O utakmici
 

1. četvrtina: 

Nakon isključenja Tanaskovića, Čalić pogada za vodstvo Hrvatske u drugoj minuti susreta. Vidi se da su jedna i druga momčad umorni od jučerašnjih polufinala. I danas Marcelić iskazuje sigurnost  sa 3 obrane na početku susreta .Nakon greške Čagalja, Srbija ima priliku izjednačit u 5-oj minuti susreta, ali pokušaj Stojanovića brani Marcelić sa 3 metara. Hrvatska opet gubi loptu u napadu, ali sa druge strane Marcelić spašava situaciju s jos jednom sjajnom obranom. Minutu prija kraja prve četvrtine Lozina realizira igrača više i Hrvatska završava prvu dionicu sa dva gola prednosti.

 

2. četvrtina:

Nakon isključenja Miloša, Srbi preko Mandića pokušavaju zabiti prvi gol, ali Hrvatska obrana to nedozvoljava i Marcelić brani zicer sa 3 metra. Slijedi greška Hrvatske u napadu i isključenje za Šarića nakon čega Tanasković zabija za 2:1. Mandić radi kontra faul, ali Lozina na drugoj strani ne realizira dobru akciju.Četvrtina je zaključena sa dvije odlične obrane Marcelića koji nas održava u susretu. Hrvatska odlazi na poluvrijeme sa prednošču od 2:1.

 

3. četvrtina:

Isključenje Tanaskovića i Goreta nakon 40 sek  koristi igrača više za 3:1. Duga lopta Marcelića i kontra nakon što je Vitrović povukao ruku Goreti. Goreta iz peterca za 4:1. Srbija se polako budi i golom Stojanovića iz daleka za  smanjenje na 4:2. Odmah i Jakšić zabija za 4:3. U sljedećem napadu, Čalić pogađa za 5:3 s igračem više. Potom Lozina zaraduje peterac, a Luka Bukić pogađa za 6:3. Srbija s dva uzastopna zgoditka Tanaskovića i Maksimovića i dionica završava 6:5 za Hrvatsku

 

 

4. četvrtina:

Šutevi Gorete i Šarića odlično brani Vitorović, a s druge strane Mandić pogada za 6:6. Slijedi kontra Hrvatske preko Šarića i akcija se završava petercom kojeg Goreta sa lakočom realizira u donji desni kut za 7:6. Stojanović iskorištava igrača više za 7:7. Faul u napadu i velika šansa za vodstvo  Srbije, ali Marcelić je  ponovno na  visini zadatka i brani Mandiću  šut s dva metara. S druge strane Hrvatska ne zabija s igračem više nakon dobre obrane Vitorovića. Pogodak Stojanovića za 7:8 u posljednjoj minuti susreta. Udarac Buhe ide pokraj gola, zatim Srbija ne uspjeva iskoristit igrača više u sljedećoj akciji, Marcelić brani 10 sek do kraja. Hrvatska nakon time-outa u posljednjem napadu gubi loptu.

 

Hrvatska je imala sve u prve dvije i pol četvrtine gdje je Srbija  bili daleko slabiji u svim segmentima igre ali manjak koncentracije u zadnoj dionici reprezentacija Srbije je znala iskoristiti. Velika pohvala momcima na borbenosti tokom cijelog turnira.


Za HVS iz Pertha: Šime Lozić
Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo