black porn

15-10-2011 20:30

Sori

O utakmici
 

Recco je opravdao ulogu favorita protiv ‘rođaka’ iz Rijeke, koje je ispratio sa sedam pogodaka razlike.

Domaćini su krenuli silovito i pogocima Pjetlovića i Prlainovića poveli 2:0. Riječani su golom Krapića nakratko smanjili, ali su Talijani golovima Pjetlovića i Feluga otišli na 4:1. Mlađi Varga smanjio je na 4:2, a konačnih 5:2 prve četvrtine postavio je Perrone.

U drugom dijelu Primorje je nakon pogotka Ivovića za 6:2, golovima Muslima i Varge uspjelo smanjiti na 6:4 i tu je priča završila. Sukno i Filipović vratili su do kraja poluvremena prednost od četiti gola prednosti.

Treća dionica značila je konačan sumrak igre Primorja. Nisu uspjeli reagirati, u napadačkom dijelu sve sve svodilo na udarce s vanjskih pozicija koje je Pastorino s lakoćom hvatao. Obrana je puštala na sve strane i samo zahvaljujući Caru, Riječani su primili samo tri pogotka u ovom dijelu igre.

Kako je pitanje pobjednika odavno bilo riješeno, u posljednjoj četvrtini došlo je do opuštanja s obje strane tako da je i postignut velik broj golova, četiri sa svake strane.

Pro Recco je ponovo pokazao svoju snagu i moć i teško je da će im itko moći ozbiljnije zaprijetiti barem u ovom trenutku sezone.

Primorje s druge strane još uvijek traži svoju igru i vidljivo je da bez Daniela Varge, bez obzira na pojačanja, to nije ista momčad iz prošlogodišnjeg prvenstva.

izvor: crowaterpolo.com

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo