free hardcore porn

24-10-2012 20:00

Bazen Crnica

Šibenik Šibenik 4 : 11
Mladost Mladost
1 Luka Sučić
(1:0, 1:3, 0:4, 2:4)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
2/12 0/6
 
Delegat:
Bebić
 
Suci:
Periš - Šimičić
1 Josip Pavić
2 Karlo Erak 2 Cosmin Radu 1
3 Lovro Rončević 3 Ivan Milaković
4 Domagoj Belamarić 2 4 Ivan Živković 2
5 Josip Petković 5 Marko Martinić 1
6 Andrija Bašić 6 Duje Živković 1
7 Andrija Vlahović 1 7 Andro Gagulić 2
8 Domagoj Bulat 8 Kristijan Milaković
9 Edi Seferović 9 Fran Milković
10 Filip Perkov 10 Marino Divković
11 Luka Nimac 11 Ante Vukičević 1
12 Andrija Španja 1 12 Luka Bukić 1
13 Marin Šparada 13 Ivan Pisk
14 Ivan Perić 14 Lovre Miloš 2
Trener: Denis Šupe    Trener: Vjekoslav Kobeščak 
O utakmici
 

Domaćini su, nakon poraza u regionalnoj ligi od Mladosti, s 19:5, u novi međusoban susret ušli bez dvojice igrača. Bruno Sabioni odrađivao je drugu utakmicu kazne zbog isključenja na utakmici protiv Medveščaka, dok je Antonio Sentić ozlijeđen, tako da su momčad činila samo dvojica seniora (ŠpanjaVlahović).

Odmah od starta utakmice postavili su Šibenčani zonu na što Mladost nije imala odgovora. Redali su gosti udarce, ali uz nekoliko stativa, ali i sjajnog Sučića na golu (šest obrana u prvih osam minuta) do pogotka nisu uspjeli doći. S druge strane, domaćin je jednom zatresaoPavićevu mrežu, uspjelo je to povratniku u momčad nakon ozljede Domagoju Belamariću.

Ozljeda Andrije Vlahovića

Pred kraj utakmice, nakon što je dobio udarac u bazenu, iz igre je izašao domaći igrač Andrija Vlahović. Prve informacije govore da mu je slomljen nos, a odmah nakon utakmice Vlahović se uputio u šibensku bolnicu na pregled. Pokažu li se prve informacije točnima, Šibenik bi, nažalost, na neko vrijeme mogao ostati bez jednog od svojih najboljih igrača, a Vlahoviću bi vrlo upitan postao i nastup za B reprezentaciju Hrvatske u prijateljskom susretu protiv Francuske 03. studenog.

Odmah na startu druge četvrtine Duje Živkovićizjednačava rezultat, golovima mu se priključuju Ante Vukičević i Ivan Živković i gosti vode s 3:1. Gotovo na samom kraju četvrtine sjajan udarac Vlahovića smanjio je vodstvo gostiju na samo jedan gol (3:2). Zanimljivo, domaći vratar Sučić već je do poluvremena imao devet obrana, a niti jedna momčad nisu uspjela zabiti gol s igračem više.

S 4:0 Mladost je dobila treću četvrtinu. U strijelce su se upisivali MartinićRaduMiloš i I. Živković. Upravo je Živkovićev gol na samom kraju četvrtine zapravo biti i prvi iskorišteni igrač više gostujuće momčadi.

Gagulić pogađa za 8:2 na početku četvrte četvrtine. Kako je kod domaćina kopnila snaga, tako su gosti povećavali svoju prednost. Tek u zadnjoj dionici igre, iz osmog pokušaja, domaćini dolaze do prvog gola s igračem više, strijelac je bio Belamarić. Gagulić i Bukić postižu nova dva gola za goste, za 3:10. Španja koristi igrača više za još jedan domaći gol, a konačnih 11:4, također s igračem više, postavlja Miloš.

Kod domaćina dva je gola postigao Belamarić, dok su kod gostiju to isto napravila trojica igrača: I. Živković, Gagulić i Miloš.

Autor:Ivana Jurica

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo