milf lesbian porn

15-10-2011 19:00

Bazen Mladost na Savi

Mladost Mladost 5 : 10
Jug CO Jug CO
O utakmici
 

Puno lakše nego se očekivalo 'gospari' su stigli do velike pobjede na Savi, pa su nakon domaće pobjede nad Primorjem pokazali kako su opet glavni favoriti u utrci za naslov. Istina da je tek početak sezone i da će se momčadi 'dizati' u igri, no Jug, u ovom trenutku, izgleda jako moćno. Pokriveni na svim pozicijama, s dugom klupom, slomili su otpor 'žabaca' na Savi.

Uzalud Zagrepčanima ekstra klase u prvoj sedmorki kada na ovaj način ne mogu držati tempo u igri, dok s druge strane se punim pogotkom pokazao dolazak Nikole Janovića s kojim su jugaši dobili izvrsnog realizatora koji se odlično uklopio u shemu Elvisa Fatovića. Istina, poveli su domaći, dobro se i držali, ali osim tog početnog vodstva stalno su gledali u leđa gostima.

Početkom treće četvrtine prelomili su gosti susret, pogotkom Janovića prvi put došli do tri zgoditka prednosti (6:3) i tu su prednost znali sačuvati do kraja tog dijela dvoboja. U posljednjoj četvrtini ispuhali su se domaćini, ostali bez goriva i bilo je samo pitanje kako će jugaši okončati dvoboj. Na kraju vrlo uvjerljivo pet zgoditaka prednosti ipak je prevelika razlika za jedan derbi. No u svakom slučaju zasluženo.

izvor: crowaterpolo.com

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo