free porn downloads

10-03-2012 12:00

Bazeni Poljud

Salona Salona 10 : 13
Zadar 1952 Zadar 1952
1 Mate Anić
(2:4,3:2,1:5,4:2)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
/ /
 
Delegat:
Mladinić
 
Suci:
Periš - Šimičić
1 Nikola Curać
2 Miljenko Vuko IsključenjeIsključenjeIsključenje 1 2 Zvonimir Lakoš Isključenje 4
3 Željko Vržina IsključenjeIsključenje 2 3 Niko Torić
4 Stipe Vuko Isključenje 4 Niko Jurlina
5 Frane Jelavić Isključenje 3 5 Marjan Šunjo
6 Marin Delić IsključenjeIsključenje 6 Aleksandar Raić Isključenje 2
7 Luka Lozina Isključenje 2 7 Dinko Jadrešić 3
8 Deni Rajčić 8 Marin Stipić 2
9 Pino Dužević 1 9 Vice Torić IsključenjeIsključenje 1
10 Božidar Plazonić Isključenje 1 10 Igor Šarić Isključenje 1
11 Vinko Righi 11 Marko Šarić
12 Marko Stanković 12 Hrvoje Bobanović
13 Raul Hodžić Isključenje 13 Ivan Pisk
14 Mladen Juginović 14 Stipe Ančić PeteracIsključenje
Trener: Hrvoje Kundid    Trener: Goran Jovančević 
O utakmici
 

Zaostala utakmica četvrtog kola vaterpolistima Zadra 1952 donijela je četvrtu uzastopnu i četvrtu ovosezonsku pobjedu u Prvoj B ligi. Momčad Gorana Jovančevića do novog je slavlja stigla prekjučer u Solinu, gdje je rezultatom 13:10 svladala uvijek neugodni domaći sastav. Nakon siječanjskog posrtaja u srazu s Bellevueom Zadrani su na najbolji način potvrdili najave da će njihova forma rasti kako prvenstvo bude odmicalo.

- Ova i utakmica s Opatijom spadaju u naše najbolje ovosezonske predstave. Vesele me tri nova boda, ali još više činjenica da smo cijelo vrijeme kontrolirali rezultat te bili dominantni na obje strane bazena. Bila je ovo pobjeda kolektiva u kojem su svi igrači dali značajan doprinos - naglasio je zadovoljni Goran Jovančević, strateg gostujućih.

Rani termin (12 sati), prikladniji dječjoj matineji nego kakvoj seniorskoj utakmici, nije spriječio Zadrane da odmah na startu pokažu da su odlučni nastaviti pobjednički niz. Preko odlično raspoloženog Lakoša, u uvodnim minutama strijelca dva gola, te zahvaljujući maksimalnom učinku iz tri situacije s igračem više, Zadar je prvu dionicu okončao s viškom od dva pogotka (2:4). Nešto više Solinjani su uspjeli ponuditi do odlaska na odmor, kada je semafor pokazao minimalnih 5:6 za vaterpoliste s Višnjika, no uslijedila je furiozna treća četvrtina u kojoj su Zadrani 5-1 serijom prelomili susret u svoju korist. Dvaput Jadrešić, po jednom Vice Torić, Stipić i Lakoš poletnom su gostujućem društvu priskrbili visokih 11:6, a da ne bi bilo nedoumica potonji se dvojac još jednom iskazao do sredine posljednjeg čina. Rezultat 13:7 svjedočio je o rutinerski dovršenom poslu, dok je Saloni do kraja utakmice preostalo samo ublažiti neminovan epilog.

- Cijeloj momčadi kapa dolje. Bez prvog vratara Piska i s ozlijeđenim Bobanovićem ova pobjeda čini se još slađa. Ako i u sljedećem kolu protiv Delfina odigramo na ovako visokoj razini, možemo se ponovno nadati pozitivnom ishodu - podvukao je Jovančević.

Autor:Andrija Prović

Izvor:Zadarski list

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo