top lesbian porn

09-01-2013 00:00

Bazen u Gružu

1 Marko Bijač
(7:1, 3:2, 5:2, 2:0)
 
5m
1/1 /
 
Realizacija igrača više
7/9 4/9
 
Delegat:
Sharonov (Rusija)
 
Suci:
Spiegel (Njemačka) i Castrilli (Švicarska)
1 Gabor Jaszberenyi
2 Tihomil Vranješ 2 Andres Aguilar
3 Miho Bošković 2 3 Thomas Pastry
4 Nikola Janović 2 4 Željko Kovačić 1
5 Boris Pavlović 5 Remi Saudadier
6 Tony Azevedo 4 6 Iliya Mustur
7 Pavo Marković 2 7 Mathieu Peisson 2
8 Andro Bušlje 4 8 David Heinrich 1
9 Frano Karač 9 Remy Pierre Ladouce
10 Nikša Dobud 10 Raphael Pirat
11 Aleksandar Ivović 3 11 Geoffrey Laux 1
12 Marko Macan 12 Aurelien Clay
13 Mirko Nižić 13 Quentin Chipotel
Trener: Veselin Đuho    Trener: Fabien Vasseur 
O utakmici
 

Bez Mara Jokovića, ozljeda šake desne ruke, hrvatski prvak, Jug CO je ugostio francuskog, Montpellier te ponovno bio bolji s 12 pogodaka razlike. Naime, 'prvo poluvrijeme' sredinom studenoga u Francuskoj završilo je 14:2 za sastav trenera Veselina Đuha, koji i dalje ima maksimalan učinak u skupini 'B', dok je Montpellier bodove osvojio samo protiv švicarskog Kreuzlingena, uvjerljivo najslabije momčadi skupine, koja je jedina bez boda.

U drugoj utakmici kola Crvena zvezda je u Beogradu s 11:9 bila bolja od Olympiakosa. Oba sastava imaju po tri pobjede, na diobi su drugog mjesta, s po 9 bodova manje od Juga.

32 MINUTE JUGA I MONTPELLIERA U GRUŽU

Gosti u prvom napadu nisu iskoristili igrača više (isključen je bioBošković). Potom, Ivović je precizan za vodstvo Juga 1:0, a Bušlje s igračem više, nakon asistencije Boškovića je strijelac za 2:0, a potom u polukontri isti igrač pogađa za 3:0... Azevedo je potom zaradio igrača više, a potom i realizirao brojčanu prednost (4:0). Nakon što Francuzi nisu iskoristili i drugu brojčanu prednost (isključen je bio Dobud), Ivović je u kontri strijelac za 5:0, asistirao mu je Vranješ. Francuzi su 2:10 prije kraja prve četvrtine postigli pogodak s igrače više (Vranješ je bio isključen). U sljedećem napadu Jugaša, drugo isključenje najboljeg 'Francuza', Kovačića, a drugi pogodak Azeveda (6:1). Bošković potom iz peterca pogađa za 7:1.

Prvi napad Juga u drugoj četvrtini nije završio novim pogotkom u mrežu Montpelliera. Potom Jug ne pogađa ni s igračem više. Prvi neiskorišteni igrač više hrvatskog prvaka. Željko Kovačić, 'Mornarevac' u kapici francuskog prvaka postiže pogodak s igračem više. Nakon pet minuta i 32 sekunde igre prvi pogodak Jugaša u drugoj četvrtini (Janović), potom s igračem više i drugi (Marković). Montpellier je smanjio s igračem više, ali je Janović, također s igrače više, uskratio gostima da u drugoj četvrtini izvuku povoljan rezultat. Drugu četvrtinu Jug je dobio 3:2.

Jugov trener je u pauzi između druge i treće četvrtine promijenio vratara. U nastavku utakmice umjesto Marka Bijača branit ćeMirko Nižić. Prvi napad je imao Jug, Bušljin udarac nije završio u mreži. U sljedećem napadu domaćina nije bio precizan ni Bošković, ali na drugoj strani jest Peisson, njegov drugi pogodak. Francuzi su se obranili te dobili igrača više (Ivović isključen). Trener Montpelliera Vasseur je zatražio minutu odmora. Jug se nije uspio obraniti. Mađar Heinrich je postigao peti pogodak za goste. Jug potom koristi igrača više (Vranješ je pronašao Bušlju na drugoj stativi), zatim dvije kontre (Bošković za Azeveda, a u drugoj je Bušlje zaključio akciju Juga). S igračem više Ivović je pronašao Azeveda za plus 9 (14:5), a u polukontri 1:18 prije kraja treće četvrtine precizan je Bošković za plus 10 (15:5). Jug je treću četvrtinu, koju je Montpellier otvorio vodstvom 2:0, dobio s 5:2.

Jug je na početku posljednje četvrtine izborio igrača više, ali ništa od novog pogotka. Drugi neiskorišteni igrač više domaćina. Ivović 4:34 prije kraja postiže svoj treći pogodak. Montpellier nije uspio s igračem više (isključen je bio Macan). Igra se posljednja minuta. Francuzi nisu uspjeli, Nižić je upisao novu obranu, a u kontri Marković donosi Jugu 12 pogodaka viška 19 sekundi prije kraja. Francuzi su zatražili minutu odmora. Nisu uspjeli postići šesti pogodak. I drugi put je Jug dobio Montpellier s 12 razlike.

REKLI SU...

Željko Kovačić, igrač Montpelliera: Nismo imali izgleda, ovo je bila utakmica u kojoj smo pokušali odigrati što bolje možemo. Međutim, Jug je Jug, teško smo mogli bolje proći.

Veselin Đuho, trener Jug CO: Zadovoljan sam igračem više, možda smo mogli dati još jedan pogodak, nažalost, Macan se nije snašao na dodavanje Karača. Ali, ponavljam, postići 7 pogodaka iz 9 situacija s igračem više i nije tako loše.

Tony Azevedo, igrač Jug CO: I ova utakmica je priprema za najvažnije utakmice, prvenstveno za ogled protiv Primorja. Imamo dva mjeseca za popraviti što nije bilo dobro u tim prvim utakmicama protiv njih. Mislim kako možemo ostvariti što se od nas očekuje, te osvojiti preostale trofeje.

GOL PO GOL

Prva četvrtina: 1:0 Ivović (2/iz daljine), 2:0 Bušlje (3/igrač više), 3:0 Bušlje (4/polukontra), 4:0 Azevedo (5/igrač više), 5:0 Ivović (6/kontra), 5:1 Peisson (6/igrač više), 6:1 Azevedo (7/igrač više), 7:1 Bošković (8/peterac); druga četvrtina: 7:2 Kovačić (11/igrač više), 8:2 Janović (14/kontra), 9:2 Marković (15/igrač više), 9:3 Laux (16/igrač više), 10:3 Janović (16/igrač više, iz daljine), treća četvrtina: 10:4 Peisson (18/polukontra), 10:5 Heinrich (19/igrač više, s krila), 11:5 Bušlje (19/igrač više), 12:5 Azevedo (20/kontra), 13:5 Bušlje (21/kontra), 14:5 Azevedo (23/igrač više), 15:5 Bošković (23/polukontra); četvrta četvrtina: 16:5 Ivović (28/polukontra), 17:5 Marković (32/kontra).

Autor:Tonči Vlašić

Izvor:Dubrovački Vjesnik

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo