free lesbian porn

02-02-2013 19:00

Kotor

1 Dejan Lazović
(1:1,1:1,3:0, 0:2)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
1:6 2:9
 
Delegat:
Farid (SAD)
 
Suci:
Borell (Španjolska) i Naumov (Rusija)
1 Josip Pavić
2 Draško Brguljan 1 2 Luka Lončar
3 Vjekoslav Pasković 3 Fran Paškvalin
4 Antonio Petrović 1 4 Pavo Marković
5 Radovan Latinović 5 Maro Joković 1
6 Miljan Popović 6 Ivan Buljubašić
7 Dragan Drašković 7 Petar Muslim
8 Luka Sekulić 1 8 Andro Bušlje
9 Aleksandar Ivović 2 9 Sandro Sukno 1
10 Saša Mišić 10 Nikša Dobud
11 Filip Klikovac 11 Anđelo Šetka 1
12 Predrag Jokić 1 12 Paulo Obradović 2
13 Miloš Šćepanović 13 Marko Bijač
Trener: Ranko Perović    Trener: Ivica Tucak 
O utakmici
 
Barakude neće biti u prilici braniti zlato Svjetske lige iz prošle godine. Iz naše A skupine Svjetske lige, pravo nastupa na završnom turniru stekla je  Crna Gora. U biti, zasluženo. U Zagrebu su nas 31. listopada prošle godine dobili 13:10. U subotu navečer u Kotoru 'razbili’ su nas u trećoj četvrtini, ali i to je bilo dovoljno za njihovo konačno slavlje.
Sama pak atmosfera na kotorskom bazenu bila je 'luda’. Vruće? Da vruće, pakleno! Tribine ispunjene do posljednjeg mjesta, pa i malo više. No, i ne samo to. Cijela je prva četvrtina odigrana u dimu upaljenih bengalki. Policija i redari očito su na ulazu na plivalište malo 'žmirili’. 
U velikom dijelu prve dionice igra se obrambeno vrlo čvrsto. U konačnici, oba su sastava imala u prvih 8 minuta po dvije situacije s igračem više i sve su ostale nerealizirane.
Dugo se trebalo pričekati na prvi pogodak, gotovo pa punih 7 minuta, a taj je pak bio u domaćinovoj mreži. Akcija kakvu su u konačnici naši izabranici i priželjkivali. Oduzimanje lopte u pozicijskoj obrani i kontra. Po desnom strani, Maro Joković i šut - 0:1. Točno 1.12 minuta do kraja susreta. Upravo kada smo se već i ponadali kako će to biti konačan rezultat prve dionice, s ostvarenim golom prednosti ili smanjenja 'onog’ zaostatka iz Zagreba, Aleksandar Ivović pogađa Pavićevu mrežu za 1:1. Na semaforu je svijetlila još samo jedna, tek jedna sekunda do kraja četvrtine! 
U drugoj minuti druge četvrtine suci u jednom našem napadu isključuju dvojicu Crnogoraca, a Paulo Obradović dovodi Hrvatsku u novo vodstvo - 1:2. Vodstvo koje domaćin i opet sustiže i to na način koji je u vaterpolu, uvjetno rečeno nedopustiv - iz kontre. 'Pobjegao’ je Draško Brguljan pozornosti Barakuda, te pred kraj druge četvrtine uspjeva iznova izjednačiti, sada na 2:2. U polovici utakmice imati 'egal’ sa Crnogorcima u uzavreloj atmosferi Kotora naravno da nije loše. Daleko od toga, no ostaje još uvijek prednost Crnogoraca od 3 gola iz zagrebačke utakmice, a s dvije četvrtine manje to sustići, doimlje se neostvarivim.
Nada je u cijelosti utihnula, a tribine se za još koji decibel proderale sredinom treće četvrtine. U tri minute smo primili isto toliko golova. Prvo u18. minuti s igračem više lopta Miljana Popovića uz odbijanje vara vratara Pavića. Zatim dva projektila iz velike udaljenosti - 19. minuta Luka Sekulić, a minutu kasnije i kapetan ove vrste Crne Gore Predrag Jokić. Na semaforu blješti 5:2, a nama je pak izblijedio i najmanji tračak nade u čudo, ostajanje u igri za završni turnir Svjetske lige. Utakmica riješena, sad je samo trebalo odigrati posljednjih 8 minuta. U kojima prvo Šetka smanjuje (5:3), ali Ivović izvana pogađa za novih plus 3 suparnika (6:3). Sve što su naši reprezentativci uspjeli učiniti do kraja utakmice bilo je ublaživanje poraza, zahvaljujući golovima Paula Obradovića i Sandra Sukna.
Sljedeće kolo Svjetske lige igra se 27. ožujka kada će Barakude ugostiti Tursku koju će tada već voditi naš Dragan Matutinović. Crna Gora će istog dana u goste Grcima u Ateni.
Autor:Dean Bauer
Izvor:SN
Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo