best lesbian porn

30-01-2013 17:00

Atena

1 Konstantinos Tsalkanis
(2:3,1:3,1:1,3:2)
 
5m
1/1 /
 
Realizacija igrača više
/ /
 
Delegat:
Impern Manuel (Spain)
 
Suci:
Zekeli Balazs (Hungary), Mihai Simion (Romania)
1 Josip Pavić
2 Emmanouil Mylonakis 1 2 Luka Lončar
3 Andreas Miralis 3 Fran Paškvalin
4 Kyriakos Pontikeas 1 4 Pavo Marković
5 Ioannis Fountoulis 5 Maro Joković 2
6 Angelos Vlachopoulos 2 6 Ivan Buljubašić
7 Christos Afroudakis 7 Petar Muslim 2
8 Evangelos Delakas 8 Andro Bušlje
9 Konstantinos Mourikis 1 9 Sandro Sukno 2
10 Christodoulos Kolomvos 1 10 Nikša Dobud 1
11 Alexandros Gounas 1 11 Anđelo Šetka 1
12 Konstantinos Gouvis 12 Paulo Obradović 1
13 Konstatinos Galanidis 13 Marko Bijač
Trener: Athanasios Kechagias    Trener: Ivica Tucak 
O utakmici
 
Sigurno, dostatno uvjerljivo i bez stresa. U biti, upravo onako se i očekuje od olimpijskih pobjednika. 
Tako je Hrvatska igrala jučer na prekrasnom velikom olimpijskom plivalištu u 3. kolu skupine A Svjetske lige. Ostvarena je druga pobjeda (nakon Turske), svladan sasvim solidan domaćin koji nam je primjerice bio suparnikom i u prvoj utakmici olimpijskog turnira u Londonu. Rezultat sinoć sličan onom s OI, sada 9:7 dok je na Otoku bilo 8:6 za naše igrače. 
No, razlika ipak postoji jer je ova pobjeda ostvarena puno lakše, elegantnije. Nije valjalo strepiti do posljednje četvrtine. U Ateni je u biti odluka pala već nakon druge četvrtine, kada su Barakude otišle na nedostižna tri gola prednosti. Razliku koju su i održavali do posljednjih minuta kada su tek ‘dopustili’ Gonasu i Morikisu da poraz Grka učine malo podnošljivijim, lakšim.
Barakude su inače prve povele. Strijelac Maro Joković, povratnik u sastav nakon manje-više izlijećene ozljede šake. Grci su uspjeli poravnati preko Fountoulisa, pa štoviše golom Vlachopoulosa i povesti (2:1). Ovo će se kasnije pokazati kao jedini trenutak njihove rezultatske prednosti. Prvo Sukno, pa ponovo Joković s desnog krila dakako odvode Hrvatsku u prednost nakon prvih 8 minuta. Druga dionica je kako navedosmo odlučila susret. 
Sandro Sukno realizira peterac za vodstvo Hrvatske 4:2, koje Mylonakis nakratko ugrožava za 4:3. Samo što tada sve baš grčke nade potapaju Petar Muslim i Anđelo Šetka za vodstvo 6:3.
U trećoj četvrtini Pontikeas smanjuje na 6:4, ali Muslim svojim drugim golom odvodi našu momčad u prednost od tri razlike uoči posljednjih osam minuta.
- Zadovoljan sam. Pobijedili smo čak na koncu i relativno lako - koji trenutak nakon utakmice će naš izbornik Ivica Tucak.
- Cijelo smo vrijeme imali pod kontrolom i igru i rezultat. To je u konačnici nama i dalo ovu pobjedu. Doista sam zadovoljan s dečkima, kako smo pristupili utakmici i na koji je način odigrali.
Barakude bi se već danas, u četvrtak oko podneva trebale pojaviti u Hrvatskoj. No, tu posao glede Svjetske lige za ovaj tjedan nije završen. Dapače, sada tek počinje ili slijedi ono glavno, teže.
- Prvo nam se valja odmoriti. U četvrtak dolazimo u Dubrovnik, ondje ćemo se pripremati za subotnji susret 4. kola Svjetske lige u Kotoru protiv Crne Gore - pridodao je izbornik Tucak.
Za tu je utakmicu (19.00 sati) sve jasno. Ukoliko želimo osvojiti prvo mjesto u našoj skupini, a samo ono jamči prolazak na završni turnir, onda Crnogorce valja dobiti sa čak 4 gola razlike. U Zagrebu su oni nama ‘uzeli mjeru’ za tri gola ‘viška, sada je red da se to i vrati 
Autor:Dean Bauer
Izvor:SN
Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo