free porn site

23-02-2013 18:00

Bazen u Gružu

Jug CO Jug CO 15 : 2
Jadran HN Jadran HN
1 Marko Bijač
(2:0, 4:0, 7:1, 1:1)
 
5m
1/1 /
 
Realizacija igrača više
4/11 1/4
 
Delegat:
Vuletić
 
Suci:
Radičević - Matijašević
1 Miloš Šćepanović
2 Tihomil Vranješ 1 2 Milan Ćirović
3 Miho Bošković 2 3 Nikola Giga
4 Nikola Janović 1 4 Đorđe Tešanović
5 Maro Joković 2 5 Stefan Vidović
6 Tony Azevedo 3 6 Petar Vuksanović
7 Pavo Marković 7 Marko Porobić
8 Andro Bušlje 2 8 Jovan Sarić 1
9 Frano Karač 1 9 Radovan Latinović 1
10 Nikša Dobud 2 10 Igor Porobić
11 Aleksandar Ivović 1 11 Lazar Pasuljević
12 Marko Macan 12 Nikola Tomašević
13 Mirko Nižić 13 Vlado Popadić
14 Boris Pavlović 14 Ivan Krizman
Trener: Veselin Đuho    Trener: Vladimir Gojković  
O utakmici
 

Vratio se Jug u Gruž. Nije ga bilo doma 45 dana, od europske utakmice protiv francuskog Montpelliera protiv kojeg je igrao 9. siječnja. U međuvremenu je odigrao šest utakmica u gostima, nanizao isto toliko pobjeda, a sad nakon što je ostvario novu, nadigravši hercegnovski Jadran s 15:2 u 16. kolu Triglav Jadranske lige, stigao do svoje 15. pobjede u tom natjecanju (uz jedan poraz), čekaju ga dvije velike utakmice.

Prvo u srijedu u Gruž stiže beogradska Crvena zvezda u posljednjem kolu natjecanja u skupini u kojoj je već ranije Jug osigurao prvo mjesto sa stopostotnim učinkom, a potom, četiri dana poslije, čeka ga ljuti, veliki boj protiv riječkog Primorja EB za prvo mjesto u ligaškom dijelu Triglav Jadranske lige. Riječani u 'drugo poluvrijeme' odluke o tome tko će biti prvi, a tko drugi, ulaze s dva pogotka prednosti. U svom plivalištu su bili bolji s 11:9.

Jugaši su ove sezone izgubili ukupno dvije utakmice, obje od Primorja EB. Drugi poraz još ih više boli, onaj u finalu Kupa Hrvatske s kojim su Riječani prigrabili prvi domaći trofej.

Protiv hercegnovskog Jadrana u Gružu nije bilo dileme oko pobjednika, ali su gledatelji, njih gotovo 500 ostali na svojim mjestima iščekujući (priželjkujući) može li Jug bez primljenog pogotka zaključiti susret. Uspjelo im je to sve do 13 sekundi prije kraja treće četvrtine kada je Jovan Šarić prevario Marka Bijača te postigao prvi pogodak za goste. Do tada Jug je već imao veliku prednost od 12:0!

- Ne možemo biti nezadovoljni ni s postignutih 15 pogodaka, dok smo u obrani odigrali odlično. Uglavnom, zadovoljan sam s igrom uoči dvije itekako važne utakmice - istaknuo je Nikša Dobud, Jugov kapetan.

- Bez obzira što je sve jasno u skupini Eurolige, naš cilj se zna, još jedna dobra igra i pobjeda, a potom, vjerujem uz pomoć navijača, čeka nas najvažnija utakmica sezone, ogled protiv Primorja. Riječane nismo dobili ove sezone. Bit će teško, ali uvjeren sam kako smo kvalitetnija momčad. Očekujem kako ćemo imati i podršku s tribina - dodao je Dobud.

Autor:Tonči Vlašić

Izvor:Dubrovački Vjesnik

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo