free porn videos

13-10-2012 20:00

Bazeni Kantrida

1 Frano Vićan
(3:0,5:2,5:1,7:0)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
5/8 1/4
 
Delegat:
Pedišić
 
Suci:
Vlašić - Matijević
1 Miloš Šćepanović
2 Paulo Obradović 1 2 Travis Clayton
3 Fran Paškvalin 1 3 Nikola Giga
4 Ivan Krapić 1 4 Đorđe Tešanović 1
5 Denese Varga 3 5 Stefan Vidović 1
6 Sandro Sukno 5 6 Petar Vuksanović
7 Petar Muslim 1 7 Bojan Baničević
8 Marko Jelača 1 8 Jovan Sarić
9 Daniel Varga 3 9 Radovan Latinović
10 Samir Barać 1 10 Marko Brajović
11 Anđelo Šetka 2 11 Lazar Pasuljević
12 Xavier Garcia 1 12 Nikola Tomašević
13 Davor Car 13 Stefan Porobić
14 Ivan Buljubašić 14 Ivan Krizman 1
Trener: Ivan Asić     Trener: Vladimir Gojković  
O utakmici
 

Nastavio se pobjednički niz vaterpolista Primorja Erste banke čije utakmice rezultatski sve više sliče jednosmjernoj ulici. Nakon Mladosti, Budve i Šibenika očekivano je »pao« i hercegnovljanski Jadran. Već na startu vidljivo je da je nekad puno izjednačenija liga spala na dva slova, Primorju i Jugu CO teško će tko parirati ove sezone. Izabranici Ivana Asića i Igora Pezelja i sinoć su imali tek nešto teži trening, u fokusu je naravno skorašnji sraz s »gosparima« 27. listopada, najveći derbi kako se može čuti s tribina »nikad dosadnije lige«.

Ako ništa drugo barem na svoje mogu doći gledatelji koji su  bez nervoze uživali u potezima domaćih majstora i tek pokojem viđenom s crnogorske strane. Utakmica je lišena rezultatske draži već sredinom druge četvrtine kada su Riječani poveli 5:0. Golijadu su otvorila braća Varga, a početkom prve dionice zaključio ju Jelača 26 sekundi prije isteka kad se lopta ipak nekako otkoprcala preko zamišljene crte. 

Gosti su prvi pogodak postigli tek u desetoj minuti preko Vidovića, no opet je na sceni Daniel Varga. Da se sve, barem u početku ne pretvori u monotoniju, pobrinuli su se vratar Šćepanović koji je u kontru izbacio ex »primorjaša« Krizmana, a on matirao Vićana za 6:2 i pljesak gledateljstva!

Nakon 8:2 poslije velikog odmora uslijedila je četvrtina dalekometnih golova pri čemu su posebno pljeskom nagrađeni Sukno i Krizman – 10:3. U strijelce su se upisivali Krapić, Šetka i iznova Sukno za okruglih plus deset na kraju treće dionice – 13:3.

I u završnici ista slika u bazenu, u prvom planu dva gola Denesa Varge i onaj kapetana Baraća, »tek toliko« da se svi upišu u strijelce izuzev Buljubašića. Potop gostiju s tri gola u seriji zaokružio je Sukno za velikih 20:3.

Autor:Denis Frančišković

Izvor:Novi list

 


Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo