black porn

06-10-2012 20:00

Bazen Crnica

1 Luka Sučić
(2:1, 1:2, 2:2, 4:4)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
2/10 4/8
 
Delegat:
Kaurloto
 
Suci:
Periš - Prančić
1 Aleksandar Kralj
2 Karlo Erak 2 Branko Lučić
3 Lovro Rončević 3 Nikola Marković 2
4 Antonio Sentić 2 4 Marko Gopčević 3
5 Josip Petković 5 Đorđe Bulatović 1
6 Andrija Bašić 6 Petar Mačić
7 Andrija Vlahović 3 7 Danilo Adžić
8 Domagoj Bulat 8 Matija Brguljan 2
9 Edi Seferović 9 Janko Krivokapić
10 Bruno Sabioni 3 10 Bojan Paunović
11 Luka Nimac 11 Dimitrije Kriještorac
12 Andrija Španja 1 12 Uglješa Vukasović
13 Marin Jukić 13 Stevan Krivokapić
14 Ivan Perić 14 Boris Krivokapić 1
Trener: Denis Šupe    Trener: Veljko Uskoković  
O utakmici
 

U uzbudljivoj utakmici u Crnici nije bilo pobjednika. Domaćin Šibenik i crnogorski Primorac odigrali su 9:9, upisavši tako po prvi bod u novoj sezoni.

Pred oko 150 gledatelja, uz podršku Funcuta, domaći su vaterpolisti upisali i prvi ovosezonski bod. Sjajno su ušli u susret, nisu prošle niti dvije minute, a na semaforu je svjetlilo 2:0, a strijelci su bili Vlahović i novi igrač Sentić. U pretposljednjoj minuti četvrtine Marković postiže prvi crnogorski gol.

Uspješno realizirana kontra Gopčevića Primorcu je donijela i izjednačenje na startu druge četvrtine (2:2). Nakon što domaći vaterpolisti u istoj akciji s igračem više niti iz tri pokušaja nisu uspjeli postići gol, na drugoj je strani Brguljan zabio za prvo gostujuće vodstvo. Dugo je trajao šibenski period bez gola, punih 11 minuta, a prekinuo ga je kapetan Španja golom za 3:3.

S tim se rezultatom ušlo u drugo poluvrijeme. Drugi gol Brguljana Kotoranima je donio novo vodstvo na startu treće četvrtine. Igrača više koristi Gopčević, pa Primorac prvi put dolazi do dva gola prednosti (5:3). Ne predaju se mladi domaći vaterpolisti, pa s dva gola Andrije Vlahovića dolaze do 5:5 na kraju treće četvrtine.

Boris Krivokapić iz daljine, uz pomoć stative, donosi novu prednost svojoj momčadi na početku zadnje četvrtine. Na asistenciju Vlahovića Sentić izjednačava na 6:6. Dva uzastopna isključenja Španje gosti kažnjavaju, pa preko Bulatovića i Gopčevića dolaze do vodstva od 8:6 u 29. minuti. Dva uzastopna gola tada postiže domaća desetka, Bruno Sabioni, za povratak u egal – 8:8. Marković je vratio prednost na stranu Primorca, a za 9:9 ponovno je efikasan Sabioni.

Do kraja utakmice ostalo je dvije minute. Primorac pogađa stativu, a Šibeniku je u sljedećem napadu suđen prekršaj u napadu. Potom ni gosti ne koriste novi napad, a pola minute prije kraja domaćin je imao novi napad, ali kao i u prethodnom suci su svirali prekršaj u napadu. 11 i pol sekundi do kraja, lopta je u rukama igrača Primorca, Uskoković je zvao i time-out, lopta je ekspresno izgubljena, a domaćinu je ostalo pet sekundi, ali i igrač više, udarac jednog domaćeg igrača iz velike daljine zaustavio je vratar Kralj koji je susret završio s 14 obrana.

Trostruki strijelci kod domaćina bili su Vlahović i Sabioni, a isto toliko golova u gostujućim redovima postigao je Gopčević.

U sljedećem kolu Šibenik gostuje u Dubrovniku kod Juga, dok Primorac čeka gostovanje u Budvi.

Autor:Ivana Jurica

Izvor:www.sportet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo