lesbian porn

06-10-2012 18:00

Bazen Mladost na Savi

1 Josip Pavić
(4:2,4:1,3:0,5:4)
 
5m
1/2 /
 
Realizacija igrača više
8/14 4/13
 
Delegat:
Jambrović
 
Suci:
Franulović - Brala
1 Miloš Šćepanović
2 Cosmin Radu 1 2 Travis Clayton
3 Ivan Milaković 2 3 Aleksa Brkić
4 Ivan Živković 2 4 Đorđe Tešanović
5 Marko Martinić 1 5 Stefan Vidović 1
6 Duje Živković 2 6 Aleksandar Radović 3
7 Andro Gagulić 7 Bojan Baničević
8 Kristijan Milaković 4 8 Jovan Sarić
9 Marko Pavičić 3 9 Radovan Latinović
10 Marino Divković 10 Marko Brajović 1
11 Ante Vukičević 11 Lazar Pasuljević 1
12 Luka Bukić 12 Nikola Tomašević
13 Ivan Pisk 13 Vlado Popadić
14 Lovre Miloš 14 Ivan Krizman 1
Trener: Vjekoslav Kobeščak     Trener: Vladimir Gojković  
O utakmici
 

Nakon nadasve uvjerljivog slavlja nad kranjskim Triglavom na otvaranju Jadranske vaterpolske lige zagrebačka Mladost u sklopu drugog je kola u svom bazenu na Savi ugostila vaterpoliste Jadrana iz Herceg Novog te je novom uvjerljivom pobjedom pokazala što sve mladi Žapci mogu i znaju.

Mnogo lakše od očekivanog Mladostaši su otvorili susret pred stotinjak domaćih gledatelja, poveli su prvo 4:2 da bi u nastavku Pavić gotovo potpuno zatvorio svoja vrata te je uz vrlo dobru i čvrstu obranu domaćin u drugoj četvrtini ogleda primio tek jedan pogodak, dok je s druge strane uspješan bio novih četiri puta.

Ostavila je tako domaća momčad svoje goste prvi puta punih sedam minuta, a potom čak i njih 15 bez postignutog pogotka, dok je ona sama itekako uspješna bila u realizatorskom dijelu. U trećoj četvrtini protivnik je potpuno svladan te je momčad Vjeke Kobešćaka postigla tri gola da bi na koncu u nešto ravnopravnijem posljednjem dijelu slavila s 5:4.

Do konačnog i uvjerljivog slavlja 16:7 Mladost je predvodio Kristijan Milaković s četiri pogotka, dok je tri gola zabio Pavičić. Sjajan je bio i vratar Josip Pavić s 11 sakupljenih obrana, dok je na drugoj strani Šćepanović upisao 12 obrana. Najbolji kod Jadrana na koncu je bio Radović s tri gola.

Odlični Mladostaši nastavili su tako s uvjerljivim pobjedama u JVL-u u sklopu kojeg ih već u srijedu čeka novi zanimljiv dvoboj, naime, na Savu stiže još jedna do sada neporažena hrvatska momčad, riječko Primorje, koja je na svom putu u Jadranskoj ligi isto tako izuzetno nadmoćno svladala ekipe Šibenika i Budve.

Autor:Zvonka Keliš

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo