hd porn

12-10-2011 20:30

Bazen Crnica

O utakmici
 

Nakon natjecanja u Kup LEN-u u Nizozemskoj i tri ostvarene pobjede, vaterpolisti splitskog Mornara pobjednički su niz nastavili i u Crnici. Pobijedili su mladi domaći sastav s 14:8. Četvrta je to pobjeda Krekovićeve momčadi u isto toliko susreta Jadranske lige, odnosno ukupno 12. pobjeda u 12 odigranih službenih susreta u ovoj sezoni.

Odmah na početku utakmice Mornar je pokazao da je u Crnicu došao po pobjedu. Marelja je s igračem više pogodio za 0:1. Uslijedio je pogodak Antonijevića, zatim i novi gol Marelje, Šibenčanina u splitskim redovima. Do kraja četvrtine promjena rezultata nije bilo, a i jedna i druga momčad propustile su realizirati po jedan peterac.

Tek u desetoj minuti domaći su vaterpolisti došli do prvog gola: precizan je bio Šarić koji je savladao odličnogBijača (šest obrana u prvih osam minuta igre). Mornar na jedan šibenski gol uzvraća s tri: Marinić-KragićČagalj i još jednom Antonijević povisuju na 1:6. Santini postiže drugi domaći gol, u strijelce se još jednom upisuje u Marinić-Kragić. U četvrtini bogatoj pogocima (devet) u strijelce su se još upisivali Belamarić i Vlahović kod domaćina, odnosno Marinić-Kragić kod gostiju.

S 4:8 ušlo se u drugo poluvrijeme, a Pivčević i Čagalj odmah su povisili na 4:10. Sabioni iz peterca smanjuje, ali do kraja četvrtine prednost je narasla na plus sedam (6:13).

Lijepim lobom Lindhouta Šibenik je na početku zadnje četvrtine smanjio na 7:13, a za 8:13 precizan je Santini iz kontre. Konačnih 8:14 postavio je Butić, također iz kontre.

Kod Šibenika dva su gola postigli kapetan Vlahović i Santini, dok su kod Splićana najefikasniji bili Marelja s četiri, odnosno Marinić-Kragić i Antonijević s po tri gola.

Autor:Ivana Jurica

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo