free gay porn

08-10-2011 19:00

Bazen Gruž

O utakmici
 

 Jugaši su nakon remija u Igalu te poraza protiv Pro Recca, ostvarili svoju drugu pobjedu u ovogodišnjem izdanju Jadranske lige. Primorjaši su poraženi s 11:7, a sve je bilo gotovo nakon prvih osam minuta.

Riječani su stigli u Gruž ohrabreni posljednjim Jugovim rezultatima koji nisu bili u skladu s njihovim očekivanjima. Dubrovčanima je ova utakmica bila vrlo važna za prekid negativnog niza od dvije utakmice bez pobjede. No, bezPaškvalina i Daniela Varge, pozitivan rezultat protiv motiviranih Fatovićevih momaka bio je utopija.

Gospari su protutnjali prvom četvrtinom s "teniskih" 6:2 te riješili pitanje pobjednika ovog derbija kola. Pristup Riječana je nakon 4:0 sve govorio, do kraja je to bilo samo rutinsko čuvanje prednosti za domaće vaterpoliste.

"Bili smo puno pokretljiviji u odnosu na prošle utakmice. Nakon teških priprema, tijelu je potrebno određeno vrijeme da se regenerira i da minuli rad ispliva na površinu. Ako uspijemo održati ovaj nivo voljnog momenta u obrani, veselim se utakmici u Zagrebu", kazao je Nikša Dobud nakon utakmice za službene stranice riječkog kluba.

"Glave su očito ostale u autobusu, ne znam što se dogodilo, ali mi ovaj susret nismo igrali. Protiv Juga nemamo nikakve šanse ovako sporom igrom", kritizirao je svoje pulene Zoran Roje.

Dubrovčane u petom kolu čeka još jedna teška utakmica, na Savi protiv Mladosti dok će Riječani u Italiju na megdan Pro Reccu. Podsjetimo da ove dvije momčadi čekaju i ždrijeb vaterpolske Lige prvaka koji će se održati 16. listopada.

Autor: Vedran Filipović

Izvor:Sportske novosti


Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo