free por

08-10-2011 18:00

Jadran HN Jadran HN 10 : 10
Mladost Mladost
O utakmici
 

U četvrtom kolu Jadranske vaterpolo lige zagrebačka je Mladost uspjela osvojiti tek bod na gostovanju kod crnogorskog Jadrana. Naime, iako su gosti dobro krenuli u susret domaćin se uspio vratiti i do kraja izjednačiti rezultat na 10:10.

Pomlađena momčad Jadrana iz Herceg-Novog dočekala je u sklopu četvrtog kola Jadranske vaterpolo lige, vaterpoliste zagrebačke Mladosti. Iako je slovila za favorita, Mladost je u konačnici kući otišla tek s bodom.

Čvrsto su Žapci krenuli u susret te su nakon prve četvrtine uvjerljivo bili bolji 4:1 da bi drugu četvrtinu dobili s 3:1 te tako na odmor odlaze s prednošću od pet pogodaka (7:2). Međutim, pauza je očito dobro došla domaćinu koji se u bazen vraća potpuno probuđen. Naime, u četiri i pol minute treće četvrtine, vaterpolisti Jadrana uspijevaju zabiti pet golova čime se potpuno vraćaju u utakmicu.

Posljednja četvrtina ponovno je pripala momčadi Jadrana koja je imala priliku preokrenuti rezultat u svoju korist, no spriječilo ju je iskustvo gostiju. Mladost tada uspijeva povesti, no izjednačenje domaćoj momčadi donosi Sekulić u posljednjih devet sekundi.

Najefikasniji u redovima Mladosti bio je Mallarach s četiri postignuta pogotka, dok je najbolji kod Jadrana bio Premuš s tri gola.

Autor:Zvonka Keliš

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo