free black porn

19-01-2012 16:00

O utakmici
 

Današnji program u skupini B otvoren je uvjerljivom pobjedom Njemačke nad Španjolskom koja je cijeli susret provela u potpuno podređenom položaju. Ključnom se pokazala serija Nijemaca od četiri pogotka sredinom druge četvrtine nakon koje se njihovi protivnici više nisu uspjeli približiti na manje od dva pogotka zaostatka.

Susret puno bolje otvara njemačka reprezentacija koja zahvaljujući golovima Kreuzmanna brzo dolazi do vodstva od 2:0. Španjolci potom uzvraćaju s igračem više preko Pereza, ali s druge strane isključenje koristi i Bukowski pa Njemačka opet ima dva gola prednosti. Novo približavanje Španjolcima je omogućio Valles, ali Nijemci i na to imaju odgovor jer Real pogađa za 4:2 na predahu.

Španjolska puno bolje otvara drugu četvrtinu i golovima Espanola i Mallaracha ekspresno dolazi do izjednačenja. Uslijedio je furiozan odgovor Njemačke koja je uspjela nanizati čak četiri pogotka i doći do velikih 8:4. Ipak, Molina s pet metara i Perrone nešto kasnije vraćaju nakratko nadu Aguilarovim izabranicima, ali Bukowski pogađa nekoliko sekundi prije sirene pa Njemačka na odmor nosi ugodnih 9:6.

Sa još dva pogotka početkom drugog poluvremena Nijemci dolaze do najvećih pet pogodaka prednosti, ali Španjolci sredinom treće četvrtine uzvraćaju na isti način i golovima Garcie i Vallesa dolaze na 11:8. Na njihovu žalost, to je bilo sve jer zatim pogađaju Politze i Kreuzmann pa Njemačka s uvjerljivom prednošću ulazi u posljednjih osam minuta.

Četvrta četvrtina otvorena je novim pogotkom Politzea za najveću prednost njegove momčadi (14:8), a s druge strane Perrone s dva pogotka spašava Španjolsku od težeg poraza. Priču je, nakon gola Wolthana, pogotkom iz peterca zaključio Oeler za visoku pobjedu Njemačke od 16:10.

Autor:Marko Domljanović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo