free porn

16-01-2012 16:00

Pieter van den Hoogenband Swim Stadium

O utakmici
 

Crnogorska pobjeda uoči Hrvatske

Vaterpolisti Crne Gore su prvog dana Europskog vaterpolskog prvenstva koje se od 16. do 29. siječnja održava u nizozemskom Eindhovenu uspješno savladali reprezentaciju Njemačke s 13:7.

Vaterpolisti Crne Gore su bez problema stigli do prve pobjede na Europskom prvenstvu. U skupini B Njemačka je savladana s 13:7. Od samog starta se vidjelo koliko je momčad izbornika Ranka Perovića igrala bolje, pa se pitanje pobjednika nije postavljalo nijednom tokom susreta.

Odličnu partiju crnogorski vaterpolisti su pružili u prvoj i posljednjoj četvrtini, kada su napravili ogromnu razliku u odnosu na rivala. Crna Gora je dobro otvorila utakmicu. Zloković je s dva metra postigao prvi pogodak na prvenstvu Europe, da bi potom uslijedile realizacije Janovića u dva navrata, jednom s pet metara, za vodstvo od 3:0. Potom je Politze pogodio peterac, a onda je Jokić sa sirenom za kraj prve četvrtine bio precizan s igračem više za 4:1.

Nijemci su imali priliku smanjiti vodstvo u drugom dijelu i trećem dijelu na samo gol razlike, ali su se Crnogorci uspješno branili s igračem manje.

Petostruki strijelac Janović je obilježio prvi dan Crne Gore na EP-u u Nizozemskoj. Reprezentacija Crne Gore može biti zadovoljna startom na EP-u uoči sutrašnjeg okršaja s aktualnim europskim prvacima, Hrvatima.

Autor:Ana Legardi

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo