free porn site

05-10-2011 19:00

Jug CO Jug CO 7 : 10
Pro Recco Pro Recco
O utakmici
 

Jug CO nije uspio zaustaviti Pro Recco u trećem kolu Jadranske lige u vaterpolu. Talijani su prvim gostujućim slavljem produžili svoj pobjednički niz.

Pro Recco je u Dubrovnik došao na svoje prvo gostovanje nakon dvije uvjerljive domaće pobjede. S druge strane, Jadran Herceg Novi je u prošlom kolu neočekivano zadržao Dubrovčane na neodlučenom rezultatu.

Na vratima talijanskog prvaka ponovno je bio Pastorino, koji je u prvoj dionici zadržao svoja vrata nedirnutima, dok su njegovi suigrači zabili dvaput za 2:0 na prvom odmoru. U drugoj četvrtini Pro Recco je dvaput imao +4, ali je Jug serijom od tri pogotka ipak na poluvrijeme otišao s minimalnim zaostatkom, 5:4.

U trećoj četvrtini Jug je izjednačio na 6:6, no tada su Talijani prelomili utakmicu. Prlainović i Felugo zabili su za 8:6 pred odlazak na zadnji odmor i Jug se više nije uspio vratiti. U posljednjoj dionici gosti su povisili na konačnih 10:7.

Domaće su s dva pogotka predvodili Dobud i Obradović, dok je kod Recca najbolji bio Madaras s tri zgoditka. Bivši Jugaš Sukno nije se upisao u strijelce. Dubrovčane je boljeg rezultata, između ostalog, koštala i loša realizacija igrača više. Domaći su zabili samo dva gola iz jedanaest prilika s igračem više, dok je Pro Recco također zabio dvaput, ali iz samo šest prilika.

U idućem kolu Jug će ugostiti još jednog teškog protivnika, riječko Primorje, a Recco će gostovati kod Medveščaka.

 

Autor:Matej Milanović

Izvor:Sportske novosti

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo