best lesbian porn

01-10-2011 19:00

     
O utakmici
 

U gradskom derbiju koji se igrao danas na Poljudu, vaterpolisti Mornara potvrdili su da su apsolutni "gazde" u gradu. Nakon uspješnih predstava u Europi, igrači Mornara bili su vrlo uvjerljivi i u trećem kolu regionalne vaterpolske lige.

Pred otprilike 500 gledatelja na malom bazenu u Poljudu, Mornar je svladao gradskog rivala Jadran s visokih 14:6. Od samog početka su domaćini pokazali autoritet i svima zorno prikazali zašto su još uvijek neporaženi ove sezone. Čvrsta obrana nije niti jednog trenutka dopuštala igračima Jadrana da ozbiljnije zaprijete pa je nakon prve četvrtine rezultat bio 2:0. Prvi pogodak Jadrana vidjeli smo tek u 12. minuti kada pogađa Banovac, ali tada je već Mornar vodio 4:0, a do kraja četvrtine domaćin postiže i još jedan pogodak.

U trećoj četvrtini Mornar nastavlja u istom ritmu i upisuje još tri pogotka prije nego što je Jadran uspio doći do svog drugog, a onda i trećeg zgoditka. Tako se u posljednju četvrtinu ušlo s rezultatom 8:3, pa su se igrači i jedne i druge momčadi poprilično opustili. Rezultat toga bili su mnogi atraktivni potezi i čak devet pogodaka od kojih je šest završilo iza Jadranovog vratara Kačića za konačnih 14:6.

Zanimljivo je istaknuti da niti jedan igrač na utakmici nije postigao više od dva gola. S druge strane, na vratima Mornara iskazao se Bijač s 11 obrana.

Autor:Marko Domljanović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo