black porn

25-04-2012 19:00

Bazeni Poljud

1 Marko Bijač
( (2:0, 1:4, 1:5, 2:2))
 
5m
1/1 /
 
Realizacija igrača više
3/14 6/12
 
Delegat:
Miloš
 
Suci:
Copić - Curić
1 Ivan Pisk
2 Danijel Burić 2 Cosmin Radu 1
3 Jerko Marinić Kragić 1 3 Ivan Milaković
4 Ante Ćorušić 4 Andro Gagulić
5 Toni Kalebić 5 Marko Pavičić
6 Marijo Oreb 1 6 Duje Živković
7 Josip Jerković 7 Vanja Udovičić 2
8 Mate Anić 8 Kristijan Milaković 4
9 Krešimir Butić 1 9 Ivan Bebić
10 Srđan Antonijević 10 Ivan Perićć
11 Jure Marelja 1 11 Igor Hinić
12 Slavko Čalić 2 12 Blai Guell Mallarach 2
13 Marin Ban 2 13 Josip Pavić
14 Luka Lozina 14 Luka Bukić 2
Trener: Joško Kreković    Trener: Vjekoslav Kobeščak 
O utakmici
 

U prvoj utakmici dvoboja za treće mjesto, Mladost je večeras na poljudskim bazenima uvjerljivo slavila protiv splitskog Mornara. Domaćin se vrlo dobro predstavio u prvoj četvrtini, ali nakon toga se Zagrepčani bude i bez većih problema dolaze do pobjede.

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti već nakon prve utakmice doigravanja za treće mjesto imaju veliku prednost. Naime, Žapci su uvjerljivo slavili u gostima kod splitskog Mornara i tako potvrdili ulogu favorita s kojom su ušli u ovaj duel.

Međutim, utakmica nije počela prema očekivanjima - naprotiv, Mornar je prvu četvrtinu odigrao odlično i zahvaljujući sjajnom Bijaču na svojim vratima ostavio novopečene sudionike završnog turnira Eurolige bez postignutog pogotka uz dvije lopte u mreži Pavića. Činilo se tada da bi utakmica mogla obilovati uzbuđenjima, ali već u drugoj dionici Mladost ubacuje u višu brzinu i do poluvremena preokreće rezultat u svoju korist.

Treća četvrtina donosi potpuni raspad sistema u redovima domaćina što Mladost bez ikakvih problema koristi i s pet pogodaka lomi susret u svoju korist. U posljednjoj četvrtini prednost je narasla i do najvećih 11:4, ali Splićani u završnici uspijevaju ipak koliko-toliko ublažiti uvjerljiv poraz.

Najsvjetlija točka u redovima poraženih još jednom je bio Bijač koji je upisao 13 obrana, jednu više od kolege mu Pavića na drugoj strani. Od strijelaca se najviše istaknuo Milaković koji je pogodio četiri puta, a MallarachUdovičić i Bukićdodali su po još dva gola. Kod Mornara je toliko zabio jedino Ban.

Autor:Marko Domljanović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo