hd porn

26-10-2000 00:00

 
(1:2, 0:0, 2:1, 1:1)
 
5m
1/1 /
 
Realizacija igrača više
3/10 3/11
 
Delegat:
 
Suci:
Dani (Italija), Afanasijev (Rusija)
1 Aleksandar Šoštar
2 Elvis Fatović 2 Petar Trbojević
3 Višeslav Sarić 3 Nikola Kuljača
4 Dubravko Šimenc 3 4 Predrag Zimonjić
5 Ognjen Kržić 5 Dejan Savić 1
6 Ratko Štritof 1 6 Danilo Ikodinović
7 Mile Smodlaka 7 Viktor Jelenić
8 Ivo Ivaniš 8 Veljko Uskoković
9 Alen Bošković 9 Aleksandar Ćirić
10 Samir Barać 10 Aleksandar Šapić 2
11 Igor Hinić 11 Vladimir Vujasinović
12 Frano Vićan 12 Nenad Vukanić
  13 Jugoslav Vasović 1
Trener: Neven Kovačević    Trener: Nenad Manojlović 
O utakmici
 

Remi kao pobjeda, Hrvatska će biti pobjednik skupine, osim u slučaju da Jugoslaveni dobiju Mađarsku. Dovoljno je bilo vidjeti radost naših na koncu ovog thrillera, te razočaranost rivala da bi shvatili kome ovaj bod više znači. Kako smo bili značajno oslabljeni, bez Siniše Školnekovića (viroza, povišena temperatura), onda ovih 4:4 zbilja moramo prihvatiti kao — uspjeh.
Ovo je najrealniji ishod, jedni i drugi osjećali smo strašnu tenziju međusobnog obračuna i umor od ovog urnebesnog ritma turnira. Bilo je teško kretati se, obrane su bile hermetički zatvorene. Uglavnom, zadovoljan sam rezultatomn, ali i zabrinut zbog zdravstvenog biltena. Sine nije ni nastupio, a pod fibrom su igrala trojica — Hinić, Bošković i Kržić. Došli smo već u fazu kad ne znam kako sastaviti momčad za sljedeću utakmicu ... — kaže nam izbornik Neven Kovačević.
Baš kako se očekivalo, utakmica "na nož", puno isključenja, obrane od granita. Poveli smo 1:0 (Šimencov četverac) u prvom napadu, ali to je bila jedina prednost. Uzvratili su Jugoslaveni odmah, već u 3. minuti imali 2:1 bombom Savića, te Šapićevim iskorištenjem igrača više.
Punih 15 minuta taj je omjer stajao kao "zaleđen" na semaforu. Naši su sjajno odradili defanzivni dio, Vićan je pohvatao niz teških lopti, a za ostalo se pobrinuo blok, izgledao je kao kineski zid pred dubrovačkim čuvarom mreže. No, isto, pa i bolje, radio je Šoštar, nikako nismo uspjevali probiti najboljeg vratara svijeta, izvana nemoćni, a nije bilo ni kvalitetne distribucije lopti na sidrune. Tek je Štritof u 18. minuti poravnao 2:2. Onda je na scenu stupio spasitelj Dudo. Prvi projektil za 3:3, a drugi za konačnih 4:4 na 3.53 minute prije kraja, u međuvremenu smo bili u minusu pogocima Vasovića i Šapića.
Štoviše, imali smo u finišu meč-loptu, minutu do sirene, dva igrača više, Šimenc je opet lansirao raketu, ali u ruke jugoslavenske obrane...
Ne razmišljam o prvom ili drugom mjestu, stvarno je ista stvar. Svaka utakmica za nas je kao finale. Mogli smo dobiti, imali prigodu, ali ne smijemo zaboraviti da su i protivnici bili nadomak trijumfa. Meni je, osim bolesti igrača, trenutno najveći problem ovaj niz zabrana, kao trener moram glumiti lutku, nositi duge hlače, pristojno se ponašati, ne dovikivati momcima što trebaju raditi. U

   

Neven Kovačević

Ovo je najrealniji ishod, jedni i drugi osjećali smo strašnu tenziju međusobnog obračuna i umor od ovog urnebesnog ritma turnira. Bilo je teško kretati se, obrane su bile hermetički zatvorene. Uglavnom, zadovoljan sam rezultatom, ali i zabrinut zbog zdravstvenog biltena. Školneković nije ni nastupio, a pod fibrom su igrala trojica — Hinić, Bošković i Kržić. Došli smo već u fazu kad ne znam kako sastaviti momčad za sljedeću utakmicu — kaže hrvatski selektor Neven Kovačević

Sydneyu je jasno sve što se ne smije, a nitko nam još nije objasnio "koja su naša prava"... — zaključuje ironično Kova.
Kako vidi drugu skupinu, koja će nam donijeti četvrtfinalnog protivnika?
Rusi su dosad najviše pokazali, igraju najbolji, najživlji vaterpolo, s puno kontakata. Iza su Talijani, Španjolci i domaćini, ali u pitanju su nijanse. Svi će biti opasni.

DUBRAVKO ŠIMENC POSTIGAO JE TRI OD NAŠA ČETIRI POGOTKA
Falilo nam je svježine

Dubravko Šimenc u razgovoru s hrvatskim novinarima nakon utakmice protiv JugoslavijeJunak, pa zamalo — tragičar. Samo je magična desnica Dubravka Šimenca bila ubojita, zabio je tri od naša četiri gola, a mogao nam i donijeti pobjedu...
Imali smo dva igrača više, htio sam najbolje. Digao se, vidio otvoreni put prema mreži Šoštara, nisam nažalost uspio zabiti. Što sad, da se ubijem?
Bože sačuvaj, Dudo je majstor, znalac, a tek kad svoju energiju usmjeri pozitivno, ne vidi mu se kraja...
Sretan sam jer je šut konačno proradio. Bod je OK, nije dobro izgledalo na početku, ušli smo previše nervozno, slabije nego li sa Amerikancima i Mađarima. Trebalo je unijeti više žestine, agresivnosti, to sam i vikao, a Kova prihvatio. Jest, umor je također uzeo danak, ma, jednostavno, falilo nam je svježine. Jučer sam bio na infuziji, nema druge... Frano je dobro obavio posao, nije nikome lako kad treba zamijeniti Školnekovića.
Čudna, tvrda utakmica, zapravo su uvijek takve, atipične kad igramo sa Jugoslavijom.
Bila je drugačija od prethodnih, znatno čvršća, sa puno manjim brojem pogodaka. Ne, meni ovi susreti sa Jugoslavijom nisu neka posebna priča, možda ih mlađi reprezentativci tako doživljavaju.
Leit-motiv priče je interno "sređivanje računa" sa Šoštarom?
O, Šoki je dobar, srest ćemo se vjerojatno opet, u onom "pravom" Aquatic Centeru.
Tamo će se, naime, igrati polufinale i finale. Za kraj je još otposlao "pozdrav za Karmen", nitko od novinara nije uspio dokučiti o kojoj se Karmen radi. Supruga mu se, inače, zove Ira.

   

Navijački rat u Rydeu

Bačva baruta u Rydeu. Na istoj tribini, izmiješani, kao "u voćnoj salati", Hrvati i Jugoslaveni, zapravo, nećemo pogriješiti ako kažemo Srbi. Naše i njihove trobojke. Šahovnice do četiri ocila, centimetri su ih dijelili. Ni Fellini ne bi bolje smislio. Poslagane zastave jedna do druge. Skandiranje je na početku bilo korektno, svak je bodrio svoje, ali brzo se zakuhalo, nije moglo drugačije, mržnja je toliko realna da ju se skoro moglo dodirnuti...
Bilo je svega, ako vas baš zanima, nudimo repertoar: Cigani, cigani – Ubij, ubij ustašu. Pa: Krajina, krajina, na što su dobili odgovor Nema više krajine. Slobo, Slobo — Nato, Nato...
Stvari su postale ozbiljne, počelo se prijetiti šakama, ispruženim srednjim prstima, vrag je odnio šalu. U "ružičastu zonu" ušle su jake snage lokalnoga MUP-a pa čak i vojske. Zlu ne trebalo, a nije puno manjkalo.
U finišu je sve završilo mirno, podjelom "bodova", do sljedeće prigode.
Nismo ih htjeli izazivati, ali smo im morali vratiti za uvrede. Opet, moraš znati i granicu, jer australska policija nema baš razumijevanja za nikakve izgrede — ispričala su nam četvorica naših najžešćih navijača. A drago će im biti "kad se pročitaju u novinama", Toni Žic sa Krka, Stipe i Josip Badrov iz Požege, Petar Vrlić iz Imotskoga.

   

SEMAFOR VATERPOLSKOGA TURNIRA

A-skupina;
1. kolo: Rusija — Australija 6:4, Španjolska — Kazahstan 8:7, Italija — Slovačka 11:8; 2. kolo: Španjolska — Slovačka 7:6, Rusija — Italija 7:7, Kazahstan — Australija 11:11; 3. kolo: Italija — Španjolska 6:5, Kazahstan — Rusija 7:9, Slovačka — Australija 6:11; 4. kolo: Rusija — Španjolska 8:5, Kazahstan — Slovačka 9:5, Australija — Italija 5:6.

1. Rusija 4 3 1 0 30:23 7
2. Italija 4 3 1 0 30:25 7
3. Španjolska 4 2 0 2 25:27 4
4.  Australija 4 1 1 2 31:29 3
5. Kazahstan 4 1 1 2 34:33 3
6. Slovačka 4 0 0 4 28:38 0

B-skupina;
1. kolo: Hrvatska — SAD 10:7, Jugoslavija — Nizozemska 9:1, Mađarska — Grčka 7:4; 2. kolo: Hrvatska — Grčka 9:5, Jugoslavija — SAD 8:5, Mađarska — Nizozemska 16:8; 3. kolo: Hrvatska — Mađarska 8:7, SAD — Nizozemska 12:8, Jugoslavija — Grčka 10:3; 4. kolo: Hrvatska — Jugoslavija 4:4, Mađarska — SAD 10:9, Grčka — Nizozemska 7:10.

1. Jugoslavija 4 3 1 0 31:13 7
2. Hrvatska 4 3 1 0 31:23 7
3. Mađarska 4 3 0 1 40:29 6
4. SAD 4 1 0 3 33:36 2
5. Nizozemska 4 1 0 3 27:44 2
6. Grčka 4 0 0 4 19:36 0

Izvor:Slobodna Dalmacija

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo