free porn movie

14-04-2012 19:00

Bazen Crnica

1 Ivan Jukić
(2:1, 2:2, 2:4, 2:2)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
/ /
 
Delegat:
Uroda
 
Suci:
Brala - Blažić
1 Duje Jelovina
2 Toni Santini 2 Duje Lušić 1
3 Karlo Erak 1 3 Ivica Prižmić
4 Luka Nimac 4 Juraj Vukelić
5 Josip Petković 5 Antonio Buha
6 Robin Lindhout 1 6 Bojan Matutinović 4
7 Andrija Vlahović 1 7 Višeslav Sarić 1
8 Andrija Bašić 8 Marko Maras 1
9 Lovro Rončević 9 Nikša Jaić
10 Bruno Sabioni 2 10 Marino Scherbl
11 Edi Seferović 11 Josip Čikeš
12 Andrija Španja 12 Andro Franičević 2
13 Luka Sučić 13 Tomislav Bujas
14 Deni Šarić 2 14 Mitija Travnikar
Trener: Edi Brkić    Trener: Dragan Matutinović 
O utakmici
 

U kišnoj Crnici seniori su odigrali prvu utakmicu Prvenstva Hrvatske s POŠK-om, kojeg nisu uspjeli poraziti ni u prethodno odigranoj regionalnoj ligi. Narančasti su u utakmicu ušli vrlo ozbiljno i oprezno, te već u 2. minuti susreta, nakon što su se obranili od igrača manje, preko Robin-a pogodili za prvo vodstvo. Uz strpljivu igru s obje strane, sljedeći pogodak za Šibenik postiže Sabioni, a 30 sekundi prije kraja četvrtine, Matutinović postiže prvi pogodak za POŠK.

Nakon prve četvrtine koja je odigrana s minimalnim brojem grešaka, drugu četvrtinu i gosti pojačavaju tempo, ali Šibenčani ipak zadržavaju vodstvo i na poluvremenu. Cijelu četvrtinu igra je bila vrlo napeta, te su se konstantno izmjenjivala prednosti i izjednačenja. Prvi pogodak postižu gosti i izjednačuju rezultat na 2:2 s igračem više. Dvije minute kasnije Erak vraća vodstvo domaćinima iz kontra napada, a na 3:3 vrača kapetan POŠK-a Višeslav Šarić. Posljednji pogodak u drugoj četvrtini pogađa Deni Šarić za Šibenčane i daje domaćinima malo predaha prije velikog odmora.Već u trećoj četvrtini, nakon što su Šibenčani preko Sabionia podigli vodstvo na 5:3, POŠK-ovci se opasno približavaju, te nakon što je Matutinović iz peterca izjednačio na 5:5, Franičević donosi i prvo vodstvo gostima. U posljednjoj minuti 3. četvrtine Vlahović postiže pogodak iz peterca za 6:6, ali 20 sekundi prije kraja četvrtine Matutinović postiže svoj 3. pogodak čime Splićani četvrtinu do kraja imaju minimalnu prednost (6:7).

Nakon teške 3. četvrtine koja je bila prepuna isključenja i 2 peterca, još uzbudljiviju igru smo vidjeli u posljednjoj četvrtini dok su domaćini pokušavali privesti utakmicu u svoju korist. Nakon što je Vlahović osigurao prvi napad, Španja izjednačuje rezultat na 7:7 sa igračem više. Već u sljedećem napadu gosti dobivaju priliku za vodstvo iz peterca, što je i iskoristio Matutinović za svoj četvrti pogodak.  U nastavku igre, nakon što je kapetan POŠK-a Višeslav Šarić dobio isključenje s pravom zamjene, Šarić pogađa za 8:8. Ubrzo gosti vraćaju prednost sa igrača više, a nakon toga domaćini imaju čak četiri pokušaja realizacije igrača više u roku od jedne minute, ali niti jedan udarac (kako sa stative, tako iz vanjske pozicije) nije završio u golu Duje Jelovine. U posljednjim minutama igre gosti dobivaju igrača više, ali Šibenčani još jednom pokazuju uigranost obrane i Jukića na golu. Nakon što su domaćini oduzeli loptu i došli u napad, dobili su priliku za izjednačenje sa igrača više, ali ponovno lopta nije otišla dalje vratnice. Posljednja šansa za izjednačenje bila je 15 sekundi prije kraja susreta kad je Vlahović izborio isključenje i digao publiku na noge, ali nije bilo dovoljno preciznosti i sreće da lopta završi u mreži, pa je konačan rezultat ostao – 8:9.

Čestitke našim momcima jer su odigrali u skladu s mogućnostima, ali nažalost, opet je (kao i u većem dijelu sezone), falilo malo iskustva da se na kraju povuku dodatni atomi snage i osvoje bodovi. Ovom pobjedom su POŠK-ovci poveli 1-0 u seriji razigravanja od 5. do 8. mjesta prvenstva Hrvatske. Sljedeća utakmica igra se u Splitu za tjedan dana, a kako se igra na dvije pobjede ukoliko žele u borbu za 5. mjesta na Poljudu igra samo pobjeda.

Izvor:www:vk-sibenik.hr


Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo